Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wągry

Polecane posty

Gość gość

witam czy znacie jakiś domowe sposoby na wągry(Szczególnie na nosie) lub preparaty łatwo dostępne w drogeriach, tylko nie piszcie że mam iść na oczyszczanie lub do dermatologa

Gość gość
plastry na nos. Nie znam nic lepszego. A dermatolog nic nie poradzi - sama chodziłam

Gość gość
ja sie z nimi juz pogodzilam. Wątpie zeby mi zeszły

Gość gość
pilingi,szczoteczka do mycia twarzy ,żele pilingujące, maseczki i systematyczność

Gość gość
olejek pichtowy plus nafta kosmetyczna - na wacik i nos pocierać

Gość gość
jak juz są to kaplica, nic nie pomoże, ale można dbać żeby było ich mniej, plastry, szczotkowanie, toniki zamykające pory, kremy złuszczające (nie mylić z peelingiem) skóra z takimi skłonnościami wymaga regularnej pielęgnacji i to głownie w domu na co dzień

Gość gość
no dziękuje za odpowiedzi:)

Gość gość
Mnie na wągry pomógł olej arganowy. Bardzo dobrze nawilża, a wągry biorą się zwykle z braku nawilżenia. Kupiłam dość tanio czysty olejek w http://sklep.profarm.com.pl/ , przydaje mi się do wielu rzeczy.

Gość gość
Ja stosuję plastry, jednak wcześniej gdy miałam gorszą cerę musiałam się udać na zabieg oczyszczania do http://www.studioangel.pl/ Innego wyjścia już po prostu nie było

Gość gość
znam naturalny sposób na plastry: - mała ilość wody przegotowanej ciepłej wody i rozpuszczasz żelatynę tworząc konsystencję żelową - nakładasz na oczyszczony nos w miejscach gdzie masz wągry - i trzymasz do wystygnięcia i stężenia - potem odrywasz taki ten żelowy plasterek - nie znikają od razu wszystkie ale przy częstym takim zabiegu czasem powinny wyjść wszystkie - tanie i 100% naturalne - pozdrawiam