Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Falbanką

Nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość Falbanką

Dziewczyna która jeździ z moim chłopakiem od 2lat na UŚ wypisuje do mnie takie coś. Nie zna mnie bo widziała pare razy. Ma chłopaka wiec myśle ze to nie zazdrość. Ona: Mam już dość Pauliny i tego co ona ciągle odp*****la. Nie mam już siły przyjmować do wiadomości kolejnych pop********ych rzeczy. Przepraszam Cię jeżeli nie podoba Ci się co o niej mówię. Nie lubię jej i bardzo mnie w*****a to co ona Ci robi. Dzisiaj tak naprawdę nie byłam zła na Ciebie tylko na nią, bo to przez nią nie mogłam dzisiaj zostać. To co robi jest chore i ona nigdy się nie zmieni. Chyba muszę sobie od was odpocząć i prawdopodobnie zacznę jeździć busem. Ja: Hej. Tu Paulina. Nwm o co Ci chodzi. Nic nie wiem o tym ze miałaś dziś zostać na uczelni Ona: I tak byś potem była wściekła na Adriana o to, że został, bo to Twoja standardowa reakcja. A poza tym nie chciałam żebyś czytała tą wiadomość, bo była zaadresowana tylko do Adriana. Ja: Co mnie obchodzi ze nie chciałaś. To była wiad o mnie. Zreszta ja ze swoim chłopakiem nie mamy przed sb tajemnic. Nwm jak ty ze swoim Ona: Ta jasne Ja: Fajnie mnie znasz ze wiesz jaka była by moja reakcja Ona: Jesteś łatwa do przewidzenia Ja: Ok. Jeśli tak sadzisz To twoje zdanie Wolała bym żebyś mnie nie oceniała. Bo ja tego nie robię Ale szanuje jeśli ktoś mówi coś w prost Ona: Stwierdziłam tylko fakty. Ja: Yhy Ona: Nie chce się mieszać aż tak w wasz związek, dlatego nie chciałam byś czytała to co napisałam. Adrian mi dużo mówi, a ja to tylko w ten sposób komentuje, bo inaczej się nie da. Nie miałabym nic do Ciebie gdybyś była bardziej wyrozumiała wobec Adriana i go szanowała, a przede wszystkim zauważała też swoje błędy, a nie tylko jego. Po prostu jest mi go szkoda, bo fajny z niego przyjaciel Przepraszam jeżeli Cię uraziłam. I nie złość się na niego, że mi to mówi, bo jeżeli by tego nie robił i nie miałby się komu wygadać czasami to byłoby z nim źle. Ja: Za bardzo się mieszasz. No w sumie nie musiała byś gdyby ci wszystkiego nie mówił. Ale nie znasz opiny drugiej strony (czyli mojej) w żadnej z naszych sprzeczek. Ja nigdy nic nikomu nie mowię. Ona Dlatego nie chciałam żebyś to czytała Ja Nie będę przecież na niego zła ze ci o wszystkim mówi jaki to on jest wspaniały a jaka ja wyrodna Bo przecież nie mówił by zle o samym sobie Ale tak jak mowię znasz tylko jego opinie Ona Dlatego też nic Ci nigdy nie mówiłam Z drugiej strony Adrian chyba nie jest za bardzo szczęśliwy skoro tak mi Cię przedstawia I może warto się zastanowić dlaczego A nie wywracać kota ogonem i siebie widzieć jako ofiarę Tyle mam do powiedzenia Dogadajcie się w końcu i bądźcie szczęśliwi, a nie ciągle kłótnie i obrażania. Ja to co napisałaś nie ma zwiazku z tym co teraz robisz. bo teraz to sie bawisz w jakiegos psychologa Ona Nie chce mi się z Tobą rozmawiać wszystkowiedząca, nic nie dająca sobie powiedzieć Paulinko. Mam nadzieję, że się kiedyś obudzisz przykro mi, że jesteś taką egoistką

Gość gość
żałosne :O