Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dzisiaj deprechę! z pewnego powodu....

Polecane posty

Gość gość

I to, powiecie że z głupiego powodu.... źle dziś wyglądam, mam oczy jak krechy, bo mam gorszy dzień z ptozą (obustronną).. mam ważne spotkanie i jak zawsze kiedy mi zależy, to jest odwrotnie i wyglądam źle! Nawet nie wiecie, jak mnie to denerwuje. Jak patrzę na inne młode dziewczyny, o normalnych oczach, a nie takich jak ja, to żal mnie ściska. Oczywiście makijaż trochę pomaga, ale niewystarczająco. Chciałabym mieć z tym święty spokój, poczułabym się o wiele pewniej. Oczywiście są lepsze dni, są gorsze.. ale nigdy nie wiem, w którym dniu te cholerne oczy będą gorzej wyglądać.. choć ostatnio więcej jest złych niż dobrych dni leżę w łóżku i jestem podłamana, wstyd mi będzie wyjść z domu. Jestem wściekła.. Oczywiście potem o tym trochę zapomnę, ale nie zmienia to pewnych faktów. nie mam nawet z czego zbierać na operację, mam inne wydatki.. cholera by to wzięła, mieć 21 lat i musieć mieć problemy z takimi rzeczami, w tym wieku powinnam się cieszyć, a nie przejmować się rzeczami które zazwyczaj mają kobiety 35 +

Gość gość
Przepraszam za powtórzenia.

Gość gość
graj w totolotka moze sie uda wygrac coś

Gość gość
Kupuję zdrapki czasem :P ale poważnie, marzę o tym, żeby mieć to z głowy.. pewnie mnie nie rozumiecie, ale gdybyście po obudzeniu patrzyli w lustro i widzieli to co ja, zrozumielibyście to uczucie. Może wyjadę w wakacje za granicę i coś więcej zarobię.. bo już mam tego dosyć, ile można, żadne kremy, masaże mi nie pomogą na to (a testowałam wiele)

Gość gość
ktoś ma podobny problem?

Gość gość
Tez mam prozę,wiem jak to jest :( i musialam zrezygnować z mojej pasji ,juz od ponad roku nie wsiadlam za kółko bo nie widzę juz tak dobrze a rano to juz zupełna porażka ,nie raz ktoś się mnie pytał czy jestem nacpana :o

Gość gość
A starałaś się o operację na NFZ? Słyszałam, że można, jeśli są wskazania medyczne ale sądzę, że ja bym się jeszcze nie zakwalifikowala (chyba muszę poczekać, aż te powieki całkiem opadną, a ja się zamknę w domu :D).

Gość gość
Niedawno wyjechałam za granice i chce tu się leczyć. U mnie makijaż nie pomaga ,wręcz przeciwnie bonjedna powieka opada bardziej i makijaż tylko to podkreśla. Jedynie rzęsy sobie tuszuje :( a marzy mi się smokey eyes :( zawsze na jednym oku mam grzywke.

Gość gość
A czy problemy natury psychologicznej nie mogą być wskazaniem do operacji?

Gość gość
Masakra, współczuję Ci z całego serca... jedno oko jest chyba nawet gorsze niż oba, bo widać nieproporcjonalność. Ale tak jak mówię, myślę, że tym bardziej kwalifikowałabyś się do zabiegu, więc śmigaj się dowiadywać :) trzymam kciuki

Gość gość
Nie słyszałam...

Gość gość
Dzięki Ci bardzo :) z tego co się dowiadywalam to nie powinna mieć tu żadnych problemów. Narazie muszę się do tego psychicznie nastawić,mam male dzieci i dopiero się tu urzadzamy wiec na razie mam ważniejsze sprawy. Ty tez się nie smutaj :) i ja będę trzymać kciuki za Ciebie :) Powodzenia, ja zmykam do obowiązków

Gość gość
przewalone

Gość gość
i

Gość gość
Depresja to cięzka choroba i nie trwa jeden dzień, więc uważaj co piszesz

Gość gość
Wiem doskonale o czym mówisz, dlatego właśnie napisałam "dzisiaj" a nie ogólnie. Każdy zrozumie co mam na myśli...

Gość gość
.

Gość gość
up