Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lesbijki pytanie

Polecane posty

Gość gość

Mam niesmak po weekendzie. Jestem bi. Faceta nie ma ;wyjechał. Od czasu do czasu spotykam się z kobietą. W weekend spotkałam się z koleżanką. Ona od zawsze lesbijka, teraz sama, parę drinków i wylądowałyśmy w łóżku. Mam w domu dilda i użyłam ich. I się zaczeło.... Żadnej penetracji, nic co przypomina penisa.... Dowiedziałam się, że prawdziwe lesbijki tego nie używają. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim (a jestem już po 40). Jakieś nowe zasady, czy nowy trend....czy odosobniony przypadek. O co chodzi? Może Wy wiecie? Cały poniedziałek miałam z tego powodu do d....py.

Gość gość
kolezanka a kuku na psychice

Gość landrynaaa
Co znaczy prawdziwe lesbijki czy prawdziwi geje?

Gość gość
No właśnie nie wiem. Nie jestem lesbijką. Chce być z moim facetem, ale brakuje mi kobiety w seksie. Inne wrażenia, inny smak, inny zapach, wszystko inne. Facet tego nie da. Znam ją od wielu lat, ale taka ortodoksja mnie zaskoczyła. Z przyjemności zrobił się niesmak i straciłam chyba przyjaciółkę. Nie chce ze mną gadać.

Gość gość
Mówi do Ciebie lesbijka 40+. To nie tylko seks. Partnerka w takim związku to na 100%. Ja nie znoszę zdrady, pewnie jak Twój facet też. Nie próbuj lawirować między... Popsujesz wszystko. I zero ersatzów w postaci sztucznych penisów. To nie pomaga, tylko psuje.