Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepbe

dziewczyny powiedzcie prawde

Polecane posty

Gość pepbe

witam, szukam w necie niezobowiązującego seksu, bo nie mam ochoty na zaloty, interesuje mnie tylko seks. jeśli będzie trzeba wspomóc finansowo tez nie ma problemu. nie interesują mnie natomiast w ogóle panie, które zajmują się tym zawodowo. wolałbym takiej pani w potrzebie zapłacić dwa razy więcej, niz takiej, która tylko patrzy na zegarek i myśli ilu dziś jeszcze do niej zadzwoni. Nie jestem zadnym zbokiem. co prawda lubię w seksie dużo, ale jestem zdania, ze wszystko musi być za obopólną zgoda. powiedzcie, żadna z was nie miała by ochoty? (teoretycznie oczywiście) i dlaczego tak trudno taką znaleźć?

Gość zniewolona albo i nie
Trudno- bo są jeszcze kobiety które się szanują

Gość gość
A skąd jesteś???

Gość gość
a co z tymi, które by chciały, ale nawet same przed sobą sie nie przyznają?

Gość pepbe
tutaj to nie ma znaczenia skąd jestem, chyba, ze chcesz się umówić. Generalnie nie był to anons, chciałbym tylko sprawdzić jakie mam szanse ogłaszając się w necie

Gość gość
Ja czasami bym tak chciala;). Bez zobowiazan, bez zawracania gitary i tak dalej. Nie mam obecnie nikogo i nie chce na razie miec, a normalne, ze potrzeby mam jak kazdy i nie chodzi wylacznie o seks. Tylko nie potrafie isc do lozka z facetem, ktorego nie znam i do ktorego nic kompletnie nie czuje, i tak kolko sie zamyka.

Gość gość
Ja chodzę do swingerskich klubów. Nie chce się wiązać a potrzeby swoje mam. Tam łatwo jest poznać faceta, wszyscy wiedzą po co przyszli więc rozmowa szybko przechodzi do rzeczy. Jak mi się facet podoba to ma mnie już po chwili, tu i teraz. Ja jestem ekshibicjonistką, lubię gorący, gwałtowny seks a potem pa pa. Każdy wraca do siebie.

Gość onaTU
Ja bym się zgodziła na taki układ :) Ale jestem brzydka i gruba i żaden by mnie nie chciał za darmo a co dopiero za spons ;)

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji