Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Filologia hiszpańska (hispanistyka)

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Potrzebuję pomocy w sprawie doboru studiów. Jestem tegoroczną maturzystką i wciąż nie jestem pewna co do kierunku na jakim chcę studiować. Piszę tutaj, poniewiaż nie ma mi kto doradzić, żaden z moich znajomych nie podjął takich studiów. Bardzo chciałabym studiować hispanistykę, język hiszpański mieć w 'jednym palcu', dokładnie znać kulturę Hiszpanii i po prostu wiedzieć o niej wszystko :) Znam dosyć dobrze język angielski, na poziomie C1, języka francuskiego uczę sie 3 lata, maturę piszę z dwóch języków na poziomie rozszerzonym lecz hiszpańskiego ogólnie nie znam, może pojedyncze słówka, za to go dobrze słyszę. W przyszłości chciałabym go nauczać lub po prostu tłumaczyć. Pod uwagę biorę UŁ lub też UW tyle, że na UW jest to iberystyka. Co o tym myślicie, może ktos z Was studiuje na tym kierunku i mógłby mi coś podpowiedzieć? Może go ktoś z Was nawet ukończył? Czy trudno w ogóle jest się tam dostać? Bardzo byłabym wdzięczna jeżeli ktoś mógłby mi coś doradzić, z góry wielkie dzięki ! :) Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować