Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopaki mam pomysł jak możecie być atrakcyjniejsi mimo braku urody

Polecane posty

Gość gość

Po prostu... uprawiajcie sport. Ja inaczej postrzegam takich facetów, myślę że to mieszanka ładne ciało + pewność siebie, wyraz twarzy, którą się przez to nabywa. Spotykam na siłowni masę średnio atrakcyjnych z twarzy, ale w ogólnym rozrachunku przystojnych facetów! (i nie mówię tu o koksach!) Rozwijajcie też samych siebie, zainteresujcie się coachingiem. To BARDZO plusuje. Przestańcie najeżdżać na kobiety, wyjdźcie z tego cholernego forum, pozbądźcie się jadu, i zróbcie coś dla samych siebie.

Gość gość
A jak myślicie, że jesteście np. za chudzi i nie uda wam się wyrzeźbić ciała, to macie motywację -http://fitcouple.pl/moja-przemianalucky/ wszystko się da, tylko czasem trzeba w to włożyć więcej wysiłku. Wiem, że i tak połowa albo i więcej z was mnie nie posłucha, bo najprościej siedzieć przed komputerem i pluć na cały świat. Ale chociaż próbuję :D

Gość prawictwo pospolite 137
temat nie dotyczy mnie , bo laski mnie wielokrotnie podrywały i proponowały randki .

Gość prawictwo pospolite 137
a poza tym i tak uważam , że na siłownie chodza dresy i niepowazne typki . Tak samo jak na solarium panienki ..

Gość gość
Prawictwo, ten chłopak z linku wygląda ci na niedorozwoja? Bardzo dawno musiałeś nie być na normalnej siłowni :D

Gość gość
mój chłopak chodzi na siłownię i ma najlepsze oceny na studiach inżynierskich...

Gość gość
Kurczę, no ludzie, bądźmy poważni. Nie musicie tego potwierdzać, każdy normalny wie, że na siłownię chodzą teraz bardzo różni ludzie :) oczywiście nadal są typowe mordownie, ale ja chodziłam do takiej i nie tylko koksy tam były, wręcz przeciwnie, a często mi pomagali etc, mili ludzie.

Gość gość
Sama się przekonałam,że uroda to nie wszystko. Kolega z pracy jest takim inspirującym facetem z świetnym charakterem.Spodobał mi się mimo,że jest niższy,młodszy i cały w piegach.

Gość gość
:)