Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pizza

Polecane posty

Gość gość

Lubicie pizzę? To chyba moje ulubione danie, które bardzo często jest w moim domu. Wy tez tak bardzo lubicie pizzę? Robicie ją sami, czy zamawiacie :)?

Gość gość
Robię sam, czasami zamawiam :D Moja smakuje mi lepiej. Niestety zawsze jest czas :)

Gość gość
*nie zawsze

Robie sama, lubie wiedzieć dokładnie co w niej jest , zresztą moja pizza jest dużo bardziej syta :P

Gość tyrionnn
A ja przeważnie zamawiam i staram się zmieniać pizzerie. Zamawiam je dzięki portalowi http://www.skubacz.pl/pizza/kielce Tam znajdziecie opinie poprzednich klientów na temat danych lokali i możecie zamówić pizze bezpośrednio przez tą stronę, jak i od razu za nią zapłacić!

Gość gość
czasem robię sama ale rzadko udaje mi się zrobić dobre ciasto więc najczęściej jednak zamawaimy. mamy kilka sprawdzonych pizzerii w okolicy :)

Gość gość
W sumie to i robie, i zamawiam, jem na miescie. Odkad przeprowadzilam sie do Krakowa i zaczelam bawic sie bardziej w splywy kajakiem to moim ulubionym punktem na "po splywie" jest Caldo Pizza na Ofiar Dąbia :) Po kilku km wioslowania to idealne miejsce, zeby sie pozywic, ale na kazda inna okazje tez sie sprawdza jak znalazl

Gość gość
zgadzam się! Caldo Pizza jest świetne. Długo szukałem pizzerii, która nie zmienia poziomu i zawsze można liczyć na bardzo dobrą pizzę, aż w końcu znalazłem. Ja przeważnie nie bywam w tamtej części miasta, ale za to zamawiam sobie z dowozem na www.caldo-pizza.pl :)

Gość gość
Ja uwielbiam pizze z mojej lokalnej pizzerii. Mysle ze jej smak jest w duzej mierze zasluga profesjonalnych piecy jakie posiadaja w lokalu http://wachtel.pl/. Smak przypomina mi wakacje we Włoszech!