Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Też jak nadchodzą ciepłe dni macie dość ludzi na ulicach?

Polecane posty

Gość gość

Masa ludzi łazi po ulicach, dzieciarnia nawet 9 letnia chodzi w grupach i puszcza hip hop z komórki, dresy na ławkach, babcie też, laski się rozbierają jak na lato jak poczują cokolwiek na plusie, ogólnie jak patrzę na nasze społeczeństwo to stwierdzam, że z połowę za dużo nas jest w kraju :D po co tyle ludzi, pytam się?

Gość gość
tez tak mam :P była zima, mróz, silny wiatr to wzyscy siedzieli na dooopie w domu i byl spokoj, pusto na ulicach, przyjemnie :) tez mysle, ze za duzo jest ludzi w Polsce, nie wiem jakbym przezyla w takich Indiach albo Chinach :O chyba bym zwariowala

Gość gość
Ja się przeniosę na jakieś zad***e, poważnie. Będzie święty spokój :)

Gość gość
up

Gość gość
ludzie są p******i :D

Gość prawictwo pospolite 137
w chinach wcale nie ma bardziej tłoczno niz w Polsce . To jest wiekszy kraj.. Znacznie bardziej ciasno jest w Wielkiej Brytani czy Holandii

Gość gość
:D

Gość gość
fobia społeczna

Gość gość
nie. mieszkam w 15 tys miescie gdzie polowe stanowia emeryci i rencisci. Po17 nie spotkasz tu zywej duszy chyba ze gdzieniegdzie przejdzie jakis mlodziak z kapturem ale takich tu niewiele. Ja lubie jak sa ludzie . Gorzej jak jest pusto.

Gość gośćula
taaak!!! i nie mam żadnej fobii,po prostu jestem introwertykiem,czekam aż nadejdzie pózny wieczór żeby wyjść na rolki czy rower , po ścieżkach nie idzie przejechac w dzień bo mamuśki chodzą grupami i jeszcze sie czepiaja że śmię dzwonić dzwonkiem na ich rozbrykane dzieci,normalnie "mamgang"