Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

urządzanie mieszkania pod wynajem studentkom

Polecane posty

Gość gość

łazienka, a szczególnie kuchnia - jak najtańszym kosztem, bo zaraz będzie z****** jak w chlewie pokoje funkcjonalnie, ale z gustem - tak, żeby się dziewczętom podobało, żeby zachęcało do wynajmu młodsze pokolenie uzależnione od bycia we wszystkim modnym i stylowym zgadzacie się ze mną?:)

Gość gość
tak do kuchni daj najprostsze i tanie meble do pokojow tak samo zwykle lozka i szafy

Gość gość
Ja wynajmuję ale tylko pracującym parom. Mniej imprez i na wakacje nie uciekają. Do tego ponieważ bawią sie w dom- dość dobrze dbają o porządek :)

Gość gość
oto z czym się trzeba liczyć wynajmując mieszkanie studentkom: - za5rane na kolorowo fronty kuchenne, nie do wyczyszczenia - za5rane zgniłym jedzeniem szczeliny pomiędzy meblami a lodówką, oraz między meblami a ścianą - za5rana przypalonym tłuszczem kuchenka, do czyszczenia godzinami - za5rane wnętrze lodówki, bryła lodu w zamrażalniku - za5rane okna i parapety po rocznym niemyciu

Gość gość
- opryskane uj wie czym ściany w pokoju - zaplamione napojami sofy i dywany - wc do gruntownego odkamieniania

Gość gość
- ślady butów na suficie

A może w takim razie warto zainwestować w dobre meble. Chodzi mi o takie z wyższej półki, aby były na długie lata. Myślę, że w ten sposób będą one więcej czasu "żyć". Gdzieś czytałam, że fajne meble są zazwyczaj w miejscowych sklepach. Zaś po sprzęt agd warto zajrzeć na http://www.mixmedia.pl/kuchnie

Gość gość
najlepsze meble pod wynajem studentkom to są takie metalowe regały, drogi panie 'olciu'. żadnego drewna, bo karaluchy i mole zjedzą!

Gość gość
kamerki zainstaluj