Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

codziennie się modlę aby w piekle sie smażyli

Polecane posty

Gość gość

ci co rozpieprzyli nasz kraj, doprowadzili do biedy, no bo żeby płacić za pracę taką jałmużną tj. 1200 zl to niech ci rządzący sobie wezmą i żyją . Nienawidzę solidaruchów z lat 80 bo to oni jako pierwsi zaczęli rozwalać nasz kraj a teraz umywają ręce, bo im dobrze, dopchali się do koryta a to w końcu my na dole mieliśmy żyć godnie. Emeryci mieli żyć godnie za to swoje przepracowane a nie przeleżane 30-40 lat pracy.

Tam na razie smaży się Pan Jaruzelski. Oprócz tego smażyć się tam będą PO, PSL, SLD, Twój ruch, zieloni, feministki, tvp, tvn, polsat a tam hitler na nich czeka.

Gość gość
płaca pracodawcy a nie rząd.

Gość gość
JPII też tam jest za zamykanie oczów na pedofilię wśród księży, zakonników, zakonnic.

Gość gość
rząd rząd, to dlaczego nie wprowadzą najniższej krajowej tak jak u niemców 8,5 euro za godzinę i wtedy pracodawca będzie musiał płacić a jak nie to niech zamyka ten swój złodziejski zakład.

Gość gość
bo właśnie zakmknie i pójdzie na bezrobocie razem z pracownikami. chcesz jeszcze większego bezrobocia?

Gość gość
ta bieda wygląda tak jak bogactwo za socjalizmu.

Gość gość
Pewnie niech padną jeszcze zakłady pracy bo będą musieli płacić jakieś wielkie stawki , tylko za przedsiębiorców nikt nie chce płacić podatków dochodowych , VAT i zusow

Gość gość
do gość dziś i bardzo dobrze, a huj mnie to obchodzi, ja mogę wegetować 30 lat bo pracodawca musi co roku jeździć na zagraniczne wycieczki, w zimie na narty, piękne samochody, ciuchy, a ja jebię za 7 zł na godzinę. Ja mam z rodziną zdychać to niech i on zdycha, zobaczy jak to dobrze

Gość gość
nie osądzajcie aby nie być osądzanymi. polactwo to genetyczne złodzieje i lenie. aspołeczni i antypaństwowi podżegacze , to przez polactwo te zakały UE same kłopoty i tragedie w Europie

Gość gość
p********e złodzieje, to rząd co nas ma w d***e, pozwala na taką jałmużnę za pracę. PRECZ Z TYM, ZŁODZIEJSKIM KRAJEM,

Gość gość
jak nie osądzać, co patrzeć się, czy ci odrąbało, to oddaj to co masz biedniejszym i nie osądzaj, mądry jesteś bo masz, inni też pracują, co tylko twoja praca się liczy,

Gość gość
dla tych co narzekaja mam rade. zaloz firme i plac 8 euro na godzinw w polsce

Gość gość
a co śmieciu polaczkowy obrażasz Rząd i najwybitniejsze Osoby w Państwie. sam jesteś krystalicznie czysty?

Gość gość
do gość dziś g****o to kogoś obchodzi czy ciebie stać czy nie, nie martwisz się o to czy mnie stać za taką jałmużnę przeżyć, nie dajesz rady to zamknij firmę i zarejestruj sie jako bezrobotny.

Gość gość
ważne osoby w państwie nie pozwoliłyby na to aby pracownicy klepali biedę pracując, także widać jakie to my mamy te ważne osoby i ich kulturę.

Gość gość
też się o to samo modlę, mam dosyć biedy pracując a nie leżąc, gdzie właśnie ci co leża to za darmo więcej dostają jak ja za prace, wystarczy najebać dzieci i nie pracować, wtedy dadzą, a inaczej karzą zdychać.

Gość gość
bez przesady, znacie kogos ktopracuje za 1200 zl? moze placa nie wiele, ale z 1500 to chyba minimalnie placa

Gość gość
1200 zł a 1500 no to rzeczywiście duża według ciebie różnica, a do tego ja mam 1300 zł i kupę lat pracy

Gość gość
do gość dziś widać ty nawet nie wiesz, że ludziska za tyle orzą, tak samo jak do tych pieprzonych na górze nie dociera, że ludzie za tyle zyją

Gość gość
no przy takich zarobkach, 300 zl to jest chyba troche... szczerze, sadzilam ze najmniej ludzie zarabiaja 1500 zl

Gość gość
nie utrzymuje raczej zludzmi bliższych kontaktów, wiec nie wiemile zarabiaja, ja jako sprzatająca zarabiam 1500 zl na 3/4 etatu przy czym to jest bardzo lekka praca, polowa czasu to kawy z szefowa... wiec jaka trzeba byc swinia, zeby za caly etat ciezkiejpracy oferowac 1200 zl... brak slow

Gość gość
jak ja nienawidzę tego kraju

Gość gość
oj oczywiście że są ludzie pracujący za 1200 zł, nawet jak nie wiekszość. Ciezko uwierzyc ze sprzataczka zarabia na 3/4 1500, a ludzie po studiach, w biurze po 1200, to jest dopiero nie fair

Gość gość
to idź sprzątać na 3/4 za 1500

Gość gość
do K L A K I ER azrael dziś Jaruzelski to był bardzo honorowy facet, nie to co później badziewie co nastało, nie wiesz to nie wypisuj głupot. On dbał o kraj, nie chciał dopuścić aby ruscy weszli, a później co zrobili, wałęsa co zrobił z wizerunkiem Matki Boskiej w klapie, olał tych co byli z nim, przecież obeicywał po 100 milionów dla każdego, także majątek narodowy byl nie mały i co, nikt nie dostał po te 100 milionów, tylko co niektórzy zagrabili te 100 milionów innych min. i moje i mojej rodziny. Żyją ci złodzieje za darmo a ja z rodziną klepie biedę pracując. Komuna dbała o tych na dole, nie było czegoś takiego wyzysku, ze np. góra brała milony a dół jałmużnę. Dyrektor niewiele więcej zarabiał jak kierownik, a niejednokrotnie było, ze pracownik więcej miał jak kierownik. A teraz, oby szlag trafił tych złodziei.

Gość gość
do gość dziś ty "mundry" to może ty oddaj te swoje miliony biedniejszym, nie wszyscy mogą sprzątać, bo kto będzie za ciebie bałwanie robił

Gość gość
ja bym chciała widzieć dzieci i rodziny PO wskich szumowin bez pieniędzy biednych walczących o każdy grosz , nie mogących opłacić podstawowych rachunków i stojących w kolejkach do lekarzy ! tego im życzę !

Gość gość
gość dziś jak ja nienawidzę tego kraju <<<<< kocham POLSKĘ bo jest pięknym krajem i można w Polsce jeszcze żyć normalnie ! nienawidzę PO wskich złodziei którzy okradli nasz kraj zniszczyli go i jego gospodarkę ! oraz ludzi którzy byli tak dennie głupi i tyle lat głosowali na te ścierwa !

Gość gość
codziennie wstaję rani i przeklinam za to, że muszę iść do tej cholernej pracy za tą jałmużnę, nie mam żadnej satysfakcji, przecież to normalne, ze pracownik źle opłacany nie ma motywacji do pracy, on ją odwala aby od siebie