Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet lat 23

gdzie planujecie wyjechać w razie wojny z rosją?

Polecane posty

Gość facet lat 23

macie jakąś rodzinę na zachodznie? ja mam kuzynkę w Anglii i w razie czego jadę do niej niech sobie PO samo walczy jak doprowadzi do wojny! mam ich w d***e

Gość gość
jade do Niemiec, mam 100 km do granicy ;)

Gość gość
granice zostaną zamkniętę. nigdzie polaczki nie uciekniecie!jedyne wyjście to kałacha w łapska i się bronić by wam Rosjanie o***tów nie wyśrubowali....

Gość gość
"piekło, męka... Tu nikt kvrwa nie pęka Przed nikim nie klęka!" Zostaje! Jak p***a nie uciekne. Za ziemie przesiąknięta krwią walecznych przodkow warto umrzeć!

Gość gość
chuje niech sobie pozamykają, jak zabronią mi wyjechać z kraju to pozwę całe to PO to trybunału praw człowieka w Strasburgu!

Gość gość
Jak ci ruscy na Sztrasburg i ten trybunał atomówki wcześniej nie podeślą to może i PO pozwiesz.

Gość starszy szeregowy WP
Ja idę na ochotnika do wojska i jadę na front bić kacapów.

Gość gość
z Niemiec do Polski :) w niemczech od razu otworzą obozy i wszystkich obcokrajowców ubiorą w pasiaki i zaprzędą do niwolniczej pracy jak za czasów II wojny św.

Gość gość
Broniewski Władysław Bagnet na broń Bagnet na broń Bagnet na broń Kiedy przyjdą podpalić dom, ten, w którym mieszkasz - Polskę, kiedy rzucą przed siebie grom kiedy runą żelaznym wojskiem i pod drzwiami staną, i nocą kolbami w drzwi załomocą - ty, ze snu podnosząc skroń, stań u drzwi. Bagnet na broń! Trzeba krwi! Są w ojczyźnie rachunki krzywd, obca dłoń ich też nie przekreśli, ale krwi nie odmówi nikt: wysączymy ją z piersi i z pieśni. Cóż, że nieraz smakował gorzko na tej ziemi więzienny chleb? Za tę dłoń podniesioną nad Polską- kula w łeb! Ogniomistrzu i serc, i słów, poeto, nie w pieśni troska. Dzisiaj wiersz-to strzelecki rów, okrzyk i rozkaz: Bagnet na broń! Bagnet na broń! A gdyby umierać przyszło, przypomnimy, co rzekł Cambronne, i powiemy to samo nad Wisłą.

Gość gość
gość dziś ch*je niech sobie pozamykają, jak zabronią mi wyjechać z kraju to pozwę całe to PO to trybunału praw człowieka w Strasburgu! >>>> w takim Strasburgu kochanieńki siedzą sami tacy jak PO wskie mendy :) zatem to zła dla ciebie nowina :) dlatego też że tam są takie same mendy jak u nas , mamy właśnie taką biedę okradziony kraj a teraz buntuje się nas przeciwko Rosji ! i gdybyś odrobinę pomyślał logicznie , dlaczego się tak dzieje jak się dzieje ?! prześledził ostatnie wydarzenia lat 8 w Polsce , to byś wiedział że nas nigdzie i nikt nie będzie bronił a jedynie co zrobią to to, co już kiedyś chcieli zobić a mianowicie , zagarnąć nasze ziemie ! a nas samych wytłuc co do jednego !

gość dziś Amen.

Gość ktoś kto myśli
Jeśli uciekać to tylko na wieś która znajduje się jak najdalej od wielkich miast! Kto ma kure, ten ma jajka, kto ma ziemie i nasiona ten ma ziemniaki, w przypadku wojny tylko wieś !!!!!!!!!! Prawdopodobieństwo przeżycia wojny w mieście wynosi 1/10, a na wsi 8/10

Gość gość
W razie wojny jadę do Moskwy. A tak właściwie to NA MOSKWĘ. Oczywiście nie sam, tylko z całą armią. Wspaniałą polską armią. Po drodze odwiedzimy Smoleńsk, gdzie szablą odbierzemy to, co nam obca moc wydarła.

Gość gość
ostatnie 4 wypowiedzi AMEN ! prawda !

Gość gość
Też o tym Broniewskim pomyslałam, ale ja wole uciekać:p

gość dziś Gościu lejesz miód na moje serce! Jeśli pozwolisz, to jadę z Tobą!

Gość gość
do Azerbejdzanu:-)

Gość gość
wszedzie siegna:)

Gość gość
Kamczatka

Gość gość
Nie czuje nic do tego kraju. Cale życie harówy i co mam? Trzy mieszkania, garaz.

Gość gość
Jak byłem małym dzieckiem to starszy człowiek żołnierz AK.pokazał mi gdzie partyzanci ukryli broń,jak mówił sprawna poniemiecka broń,prawie nowa,zakonserwowana,granaty,rg ppanc,duża ilość w Mazowieckiem,jak by co to was uzbroję,stara broń ale lepsza taka niż wcale.

Gość gość
gość dziś Nie czuje nic do tego kraju. Cale życie harówy i co mam? Trzy mieszkania, garaz. <<<] jaką władzę sobie wybrałaś tak masz ! pretensje do siebie i do śmieci z PO - nie do kraju !

Gość gość
przecież to już będzie wojna nuklearna !!!! zatrute powietrze wszędzie dotrze. cała europa pójdzie w p*****ec Jedynie kierunek na Kanade lub na Sybir można obrać. Tam jest dużo miejsca dla nas wszystkich :-O

Gość gość
na sybir to ruscy do roboty cię wezmą ale przymusowej.bagnet na broń.

gość dziś >>>Nie czuje nic do tego kraju. Cale życie harówy i co mam? Trzy mieszkania, garaz. <<< Ty możesz nic nie czuć do naszej Ojczyzny - Polski. Ale za to ruscy czują i chętnie by się tu wepchnęli. I nic ich nie będą obchodziły twoje odczucia - zrobią z tobą i twoimi najbliższymi co będą chcieli. A będą chcieli kraść, gwałcić i mordować. I jeśli ich nie powstrzymamy, to dopadną cię wszędzie, na całym świecie. Nigdzie się nie schowasz.

Gość gość
no to niech juz ta wojna w końcu wybuchnie, bo bardziej w'k'u'r'w'i'a' teoretyczne gadanie o tym niż ewentualna praktyka...

Gość gość
Ty możesz nic nie czuć do naszej Ojczyzny - Polski. Ale za to ruscy czują i chętnie by się tu wepchnęli. I nic ich nie będą obchodziły twoje odczucia - zrobią z tobą i twoimi najbliższymi co będą chcieli. A będą chcieli kraść, gwałcić i mordować. I jeśli ich nie powstrzymamy, to dopadną cię wszędzie, na całym świecie. Nigdzie się nie schowasz. <<<< ooo tak a Niemcy z drugiej strony pomogą :) pakt Putin end Merkel w III wojnie Św.

Gość gość
ta cała zagrywka z Ukrainą i jej zasraną demokracją to sprawka takich krajów jak Niemcy USA Angole i Francja chcą s*******e zarobić na wojnie i krzywdzie ludzkiej a przy okazji rozpieprzyć Polskę !

gość dziś >>>ta cała zagrywka z Ukrainą i jej zasraną demokracją to sprawka takich krajów jak Niemcy USA Angole i Francja<<< > A ruscy to twoim zdaniem gołąbki pokoju. Spadaj stąd ruski trolu, bo wśród nas nie ma dla ciebie miejsca. Idź do swoich w Moskwie

Gość gość
Ruski swoją drogą durniu :) ściśle współpracują z Niemcami od zawsze ale tego chyba nie musiałam pisać bo każdy to wie , chodziło mi o całą tę demokracyjną szopkę z Ukrainą w roli głównej