Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uważam że właściciele psów powinni ubierać im majtki!

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj widziałam psa z wielkimi jądrami, jak u byka, a byłam z dzieckiem na szczęście małe jest i nie pytało mnie o to , umie tylko powiedzieć " hau hau" ale co jak mnie kiedyś zapyta co tam dzyndza psu? właściciele wstydzcie się - psy powinni mieć ubrane jajca i pipki

Gość gość
ważne też są podgrzewane chodniki by zimą spacerującym po nich pieskom łapki nie marzły i się nie slizgały

Gość gość
sama po powrocie widząc takie jądra się podnieciłam i musiałam się wywibratorować

Gość gość
widzisz podszywie ja nie musiałam akurat ale jak się trafi jakiś zoofil to potem będzie " sam prowokował"

Gość
sama po powrocie widząc takie jądra się podnieciłam i musiałam się wywibratorować x a mi zrobiło się niedobrze po przeczytaniu tego posta :O

Gość gość
Na moim osiedlu jest naprawdę wyjątkowo dozo psów ,do głowy by mi nie przyszło żeby zagladac co maja pod ogonem :o

Gość gość
ALE TO SIĘ RZUCAŁo w oczy nie trzeba było zaglądać pod ogon każdy to widział a kiedyś jamnika mojej cioci jej mała córka złapała za fioota bo mu stał :(

Gość gość
psy są obrzydliwe a nie które w szczególności

Gość gość
Obrzydliwi to są ludzie co maja takie durne skojarzenia :o

Gość gość
Jak długo chcesz zatajac przed dzieckiem fakt ze faceci maja jądra?

Gość gość
Psy są obrzydliwymi darmozjadami , obserwuję psy na spacerach i to co widzę to zastanawiam się do czego człowiek doprowadził hodując zwłaszcza te rasowe , obserwując je mam wrażenie że one są jakieś mało normalne :O Kiedyś psy zachowywały się inaczej takie wrażenie odnoszę.

Gość gość
faceci mają jądra w majtkach a psy pokazują wszystkim a powinno to być intymne miejsce

Gość gość
najlepiej ukrywać, nie tłumaczyć, seks nie isnieje a potem o matko boska 12-latka w ciąży!!

Gość gość
Ciemnogród się do zwierząt dowala, ot co.

Gość gość
ostatnio psy się bawiły w dużym skupisku, nadchodziła grupka 6-8 latków pod opieką dwóch pań, dzieci te to byli w wieksosci chłopcy i zaczeli mowic " o psy psy będzie walka" ale nasze psy są lagodne, nie palą się do walki, jednak pewien labrador zaczął posuwać mojego psa :D wtedy te dzieciory krzyczą " sex sex mega sex " a te panie ich opiekunki " chodzmy chodzmy" bardzo zgorszone :/ ciekawe skad tak małe dzieci wiedziały jak wygląda sex i to wsex u zwierząt

Gość gość
Myślę,że pampersy powinno zakładać się psom.Wtedy były by czyste osiedla.

Gość levivanatana
sobie załusz pampeta na głowe bo kupa ucieka z twojej mózgownicy ;(

Gość gość
czego się mozna spodziewać po Retriverach Labradorach i Goldenach :O dmuchania , lizania dup i szczochów i walenia wszystkiego co na drzewo nie spieprza, zjadania syfów i góffien a ulubiony przysmaczek tej rasy to albo ludzkie góffno albo coś co już gnije :O , bosze jak ja tej rasy nienawidzę jest tak dennie głupia że mi się rzygać chce :O

Gość gość
moja tesciowa ma dwie suki bokserki . jak maja cieczke to caly taras i podworko jest w czerwonych kropkach

Gość gość
psy są obrzydliwe jak dla mnie pies to albo ma pilnować domu i obejścia a na pewno nie siedzieć w domu ! w dodatku jakieś duże bydle !

Gość gość
up

Gość gość
psy to śmierdziuchy na podwórku owszem,ale nie w domu.Ale gorsze od psów są nawiedzone baby ,które postępują z psem jak z dzieckiem Takie to tylko tępić.

Gość gość
tępić to się powinno takie jak ty które wartościują istoty i to co kto ma faworyzować, jeden woli psa inny bachora inny kota, i co? nic ci do tego

Gość gość
kilka dni temu Widzialam jak zrobiło się widowisko dzieci wracających ze szkoły wokol pary psów które stały zakleszczone . dzieci miały darmową lekcję biologii :)

Gość gość
psy są obrzydliwe i tyle :)

Gość gość
lubie psy , mam dom z dużym podwórkiem i tam jest miejsce psa , pozwalam mu na wejście do domu jak jest burza albo sylwester bo się boi . w psach nie lubie tego że wszedzie sikaja a zwlaszcza na koła auta