Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla milosci

wykonam urok magiczny dla jednej osoby

Polecane posty

Gość dla milosci

witajcie.interesuje sie tarotem od wielu lat,ostatnio zaczelam praktykowac magiczne rytualy,jedne zadzialaly,inne nie(teraz juz wiem dlaczego),ale jestem dopiero poczatkujaca.jednak trening czyni mistrza.wykonam rytual spetania milosnego dla jednej osoby,ja sama w tej chcwili nie mam obiektu westechnien,dlatego dla siebie nie moge tego zrobic.ktos chetny?

Gość gość
ja jestem zainteresowana, ale czy muszę podawać dane?

Gość gość
ponizej 20 lat nie przyjmujemy :)

Gość dla milosci
tylko imiona i zdjecia mailem,niestety ,bo musialabym te zdjecia wydrukowac,poniewaz sa potrzebne w formie papieru.zadnych innych danych.

Gość gość
mam sporo powyżej 20 lat :D mój obiekt westchnień też

Gość gość
i mimo to wierzysz w takie p*****ly?

Gość gość
a powiedz mi wróżko skąd ja mam wziąć jego zdjęcie? nie mam niestety :( znam tylko jego imię i cierpię okrutnie z miłości , zlituj się i pomóz albo spętaj jego albo uwolnij mnie z tego uczucia

Gość dla milosci
nie musisz miec oryginalnego zdjecia,moze ma konto na jakims portalu,mozesz skopiowac.

Gość gość
niestety nie mam go na żadnym portalu to znajomy z ulicy

Gość gość
ludzie powariowali :D

Gość gość
miłość nie pyta o etykę

Gość dla milosci
ciezka sprawa bez zdjecia...nie moge Cie spetac z kims bez twarzy:)

Gość gość
trudno :( widocznie nie mam szansy na jego miłość :(

Gość dla milosci
etyka. nie powinno sie tego robic jesli -dana osoba jest zaangazowana emocjonalnie w zwiazek z inna osoba -jest mezatka/zonaty -dla zemsty/zabawy -w ramach eksperymentu. wtedy nie zadziala(najlepszym przypadku) albo zadziala ale skutki moga byc oplakane.

Gość gość
on jest wolny a ja go kocham do szaleństwa ;( aale nie widzę zainteresowania z jego strony, więc imam się wszystkiego może szeptucha mi pomoże

Gość dla milosci
ale chodzi o tego goscia´´z ulicy´´?tak nie mozna,znasz go tylko z widzenia,to moze byc psychol jakis,sluchaj,z takimi rzeczami jak magia nie ma zartow!!

Wydaje mi się nieetyczne "zmuszać do uczuć" drugą osobę. Miłość jest związana z etyką, jak najbardziej. Moim zdaniem polega na tym, że chcemy dobrze dla drugiej osoby. Jestem w kimś zakochany i raczej marne są szanse na powodzenie, więc taka rzecz kusi. Ale tak naprawdę byłoby to zaspokojenie swojego pożądania, żądzy posiadania. Druga strona ma wolną wolę i prawo do wyboru. Więc ja nie będę się bawił w takie rzeczy.

Gość gość
nie jest tak zupełnie z ulicy, to mój sąsiad, wiem gdzie mieszka, lubi rośliny, kwiaty i zwierzęta, jest normalnym człowiekiem i troskliwym

Gość gość
Jedyna jego wada jest mały siusiak. Wiem, bo mamy wspólny kibel i podglądam go przez dziurkę od klucza. :) to ja od sąsiada :)

Gość dla milosci
dlatego napisalam,ze nie wolno tego robic jesli....macie napisane wyzej dlaczego.najlepiej robic jesli sie kogos kochamy ze wzajemnoscia,ale z powodu klotni,niezyczliwej osoby trzeciej taka milosc nie moze byc spelniona.owszem,jest to manipulacja i nie ukrywam,ze rowniez czarna magia.w takich przypadkach biala magia nie dziala,bo trzeba sie odwolac do´´wyzszych sil´´wazne,rytual rowniez nie zadziala,jesli komus jest ktos inny pisany,czy partnerowi czy nam.

Gość gość
Nie polecam to czarna magia urok spętanie to zmuszanie do miłości też próbowałem i zamiast lepiej było co raz gorzej (całkowicie zero kontakty smsy odpychające itd mimo że uczucie nas łączyło i dalej jakieś łączy) i się nawróciłem w kierunku białej magii, po za tym z ciekawosci do wyzszył sił tzn do konkretnie kogo Samael, Szatan czy kto?

Gość gość
Kontynując moją wypowiedź toczarna magia zawsze się odbija i autorko topicu sptętanie zawsze działa chyba że jest chroniona przez wyjątkową duszę ale generalnie zawsze działa wiec z twej strony fail za toi biała magia może wiele gdyż jest to czysta siła czysta miłość a nie wymuszona, bo spętanie nawet jak z kims bylismy wszczepia do umysły i ta osoba walczy z myślami ostatecznie przegra ale i tak zawsze skutki są nie odwracalne obojętnie czy jest wolna czy żonata/zamęzna więc kolejny fail czarna magia zawsze rządzi się swoimi prawami i to się i tak odbija na duszy,karmie nie mówiąc już o toksycznym związku lub nie powodzeniach w innych kwestiach życia natomiast biała jest czysta jak łza i kryształ więć raczej biała a biała też się odnosi do wyższych sfer jakimi są istoty światłóści potocznie nazwane Aniołami świątła natomiast czarna tylko i wyłacznie do Upadłych Aniołow lub do demonów czyli jak to woli demonów

Gość gość
A czy może to być zdjęcie ślubne na którym jesteśmy razem ponieważ jego zainteresowanie mną gasnie

Gość gość
gość dziś Polecam Tobie biała magie czarna to jest ryzyko o którem napsiałem przed twoim postem 2 uch postach

Gość gość
dla wszystkich nie kumatych BIAŁA MAGIA - Połączenie praktyki z mocą osobiastą z mocą ziemi i nieba.W celu uzyskania pożądanych zmian. Celem Magii jest niesienie bezineresownej pomocy innym , jak również samemu sobie, poprzez wypowiedzenie pewnych Formuł i wykonanie pewnych " rytuałów". Nigdy nie mozna sobie tą Magią zaszkodzić ani ściagnąć na siebie złego ducha.Ponieważ działają tu wyłącznie duchy dobre i siły umysłu. Białą Magią posługują się tylko osoby dobre, szlachetne z Darem Bożemy. CZARNA MAGIA - Wywołuję ogromną szkodę dla człowieka. Dokonuje się tego poprzez ryty , zaklęcia, klątwy , spetania itp.Główne idee sprowadzają się do tego, że działanie w jednym miejscu powoduje lub wpływa na podobne działanie w innym i że odbywa się to przez przeniesienie lub skojarzenie. Ten rodzaj Magii to straszna broń! Dla niedoświadczonego człowieka nawet śmiertelne niebezpieczeństwo!! Czarna magia nie służy nikomu, ale samej sobie! Zaklęć i klątw nie można bezkarnie używać... zawsze !!!przewracają się przeciwko nam!!! Magia jest panią samą dla siebie!!! Jeśli pragniecie szczęścia i odmiany losu, serce pokieruje Was w stronę Białej Magii. Jeśli natomiast wybierzecie inną drogę,czarna magia przyjdzie po swoje, przyjdzie zabrac więcej niż dała. Słowa te zrozumie ten, kto ostrał się o nieszczęścia, niepowodzenia i dziwne niewytłumaczalne rzeczy, które dzieją się w jego życiu. Szukajcie Białej Magii, osób z darem. Są istnieją, tylko trzeba chcieć."

Gość gość
Pisałaś , ze i teresujesz sie tarotrm, możesz tez powróżyć ? Mam jedno pytanie odnośnie miłości ?

Gość gość
Magia pomaga ale trzeba znaleźć rzetelną osobę. Ja miałam szczęście bo trafiłam na http://magia-anielska.pl i udało się odzyskać chłopaka.