Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam objawy!!

Polecane posty

Gość gość

Chyba jestem w ciazy. Dwie godziny po owulacji bolal mnie srodkowy palec lewej stopy. Do tego mam ochote na zwykla Cole, a nie Cole Light jak dotychczas. Bylam dzisiaj w Biedronce i mnie zemdlilo na dziale karm dla zwierzat. Czy myslicie ze jak zrobie test jeden dzien po stosunku to juz wynik bedzie prawidlowy? Przytulalismy sie kiedy ksiezyc byl w pelni. Bardzo bym chciala, zeby byla z tego fasolka w moim brzusiu. Papatki!

Gość gość
Suuuuper

Gość gość
ciemnogród

Gość gość
Nie! Test tylko z porannego moczu! Wstrzymaj się jeszcze te v kilka godzin. I nie uprawiaj seksu.

Gość gość
Dlaczego ciemnogrod? Przeciez wyjasnilam sytuacj****ardzo chce zafasolkowac. Pomozcie!

Gość gość
Do tego 5 minut temu zaswedzialo mnie ucho. Nigdy tak nie mialam do tej pory!

Gość gość
Ale tempke mierzylas prawda? I po serduszkowaniu świeca byla? To leć po tescik bo pewnie dwie kreseczki już będą. A jutro koniecznie do ginka, bo już zobaczysz fasolkę w brzusiu w pełnej okazałości. A po ginku koniecznie po wózek.

Gość gość
Kochanieńka testuj!!U mnie godzineczkę po przytulanku teścik pokazał dwie kreseczki:D ale ja od razu czułam,że fasolinka jest w brzusiu,bo z teżecikiem nie serduszkowaliśmy przez miesiąc i żołnierzyki były takie wartościowe,że nie było mowy o tym,żeby sie nie udało.Całuski od naszej trójeczki:D Już wiemy ,że będzie Dżenifer:D

Gość gość
Masz objawy ignoranta

Gość gość
Bardzo dziekuje za odzew kochaniutkie! Zrobie tak jak zasugerowalyscie. Licze na to ze bedzie chlopczyk - Brajanek. Mysle ze lekarz da mi jutro l4 bo bardzo martwie sie ze praca moglaby zaszkodzic fasolince. Wiecie jak to jest jak sie 8 godzin dziennie za biurkiem siedzi - szkodliwe warunki w pracy!

Gość gość
Gratki kochaniutka 😍 A co na to teżecik? Pewnie cały happy :) Zdróweczka dla waszej fasolinki, nie zapomnij wrzucić na fb zdjęcia z usg, ludzie to lofffciają :) 😍 😍 🌻 🌻

Gość gość
To ty jeszcze na L4 nie jesteś? Oszalałaś? Powinnaś być na chorobowym od pierwszego dnia starań. :O

Gość gość
No wlasnie wiem ze to strasznie nieodpowiedzialne z mojej strony ze jeszcze chodze do pracy. Ale od jutra juz na zwolnieniu! Oczywiscie tezecik ma caly czas banana na twarzy. Nasze dzieciatko jest planowane, mamy jeden pokoik 10m2 u mamy mojego tezeta, na wyprawke juz odlozone 50zl, wiec jestem spokojna ze wsio bedzie oki.

Gość gość
Gratki i slodziutkie caluski ślę dla waszej trojeczki. Pewnie wszyscy już wkoło Ciebie skaczą i usługuja, bo przecież masz w brzusiu cud fasolinke więc nie może być inaczej. Koleżanka ciotki stryjecznej wujka kuzyna już dzwoniła żeby ci pogratulowac? Bo jak nie to musisz koniecznie się na nią pogniewac, bo jak to tak można przecież. Oczywiście w żadnym wypadku nie podnos nic, nawet szklanki bo w brzusiu fasolką i zaszkodzisz. aha i nie czekaj jutro w kolejce do ginka, bo musi Cię przyjąć z honorami, bo przecież tak złe się czujesz, ze nie możesz czekać. I zdaj relacje jak było koniecznie.