Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

randki z internetu

Polecane posty

Gość gość

Umówiłam się z facetem na randkę po kilku godzinach pisania. Wymieniliśmy się zdjęciami, rozmowa się kleiła, wydawał się inteligentny, zabawny i mądry. Wymieniliśmy się zdjęciami - myślę: "Spoko!" Dwie rozmowy przez internet. Trochę szaleństwo... ale się spotkaliśmy. I czar prysł jak tylko on otworzył buzię. Był dziwny, jakby nieobecny, przeciągał wyrazy, tępo patrzył - zastanawiałam się czy nie jest może na jakiś lekach sedacyjnych... To była tragedia. Pierwsza i ostatnia taka akcja. Druga sprawa: studiuję na prestiżowym kierunku, jestem wysoka i raczej szczupła, mam cycki, jestem chyba dość inteligentna... i totalnie samotna. Koleżanki za mną nie przepadają (nie okazują niechęci, ale nie mam "prawdziwych" przyjaciółek) - mam z kim wyjść, pośmiać się od czasu do czasu.. ale koledzy z roku nie proponują mi żadnych spotkań. Chętnie wyszłabym gdzieś na niezobowiązującą randkę, a tu nic - muszę szukać przez pieprzony internet. Mimo to wielu chłopaków mówi mi wprost, że jestem "bardzo atrakcyjna". I co? I nic. No może kilku z nich się do mnie odezwało, ale raczej nikt z kim mogłabym być. Nie wiem czy ktokolwiek to przeczytał, ale już mi trochę lepiej - wyraziłam swoją frustrację. uf

Gość gość
... masz problemy dziewczyno

Chciał się z Tobą spotkać po raz drugi, czy od razu go skreśliłaś? Bo są dwie możliwości: - Pisał z Tobą jego kolega. - Facet jest inteligentny i zabawny, ale zrobiłaś na nim takie wrażenie, że nie mógł się pozbierać do kupy.

Gość gość  autorka
no dobrze, może nie mam się czym chwalić - ale powiedziałam mu wprost (choć nieco delikatniej) że jednak nie jestem przekonana. On stwierdził, że pewnie mam spore powodzenie. Myślałam, że tam zwariuję. Czy każdy tak myśli? Ja naprawdę nie jestem Afrodytą.. ale nawet brzydsze ode mnie mają fajnych chłopaków.. pewnie brzmi to jak desperacja. Trudno. Gdzie mam być desperatką? Tylko tu. Na co dzień mi nie wolno : (

Gość gość
Skąd jesteś dziewczyno? ;)

Gość patrycjaen
Wpraszając się w wątek, polecam osobiście stronę http://www.dyskoteka.co/ Nazwa może troche myląca, ale strona na prawdę ciekawa i godna polecenia ;) Sama się zarejestrowałam i nie żałuję :)

Gość gość
Ja się też umawialam przez internet, mojego partnera tak poznałam, są fajni faceci, ale zanim się pójdzie na kawę warto razem popisać dłużej, pogadać przez telefon, bo czasem z obcym jest dziwnie i temat się nie klei

Gość gość
ja kogos poznalam ale za pozno.

Gość ~żywe_zło
Ja uważam, że autorka przesadza. Facet mógł być zwyczajnie nieśmiały, onieśmielony. Lepiej wyrobić sobie opinię po dwóch-trzech spotkaniach.

Gość gość
nie umiecie czytać ze zrozumieniem, albo nie wiecie co to znaczy sedacja. pSZykre

Gość gość
Ja nie znoszę takich randek a jestem facetem, wiem może to głupie ale po prostu nie znoszę :( prawie zawsze trafiam na księżniczki które chodzą hurtowo na spotkania, kiedyś byłem na spotkaniu z taką co się tylko chwaliła ilu poznała na koniec mówiąc że się więcej nie spotkamy... szok!!!

Gość gość
moze jej sie nie podobales

Gość gość
Ja osobiście korzystam z portali randkowych w celu znalezienia drugiej połówki, ostatnio umówiłam się na randkę przez portal http://betania.pl i jestem bardzo zadowolona. Jest to miejsce umożliwiające osobom samotnym - myślącym o zawarciu małżeństwa sakramentalnego - znalezienie przeznaczonej im osoby.

Gość gość
jak sie chce to sie znajdzie

Gość lucina
Paradoksalnie ładne dziewczyny mają trudniej o facetów, bo ci są zbyt przestraszenie i nie wierzą w swoje umiejętności, a z kolei ci, którzy zagadują do tych najładniejszych, najczęściej mają przerośnięte ego. Rozumiem, że po jednym spotkaniu zrezygnowałaś z szukania przez internet? Czy jeszcze tam próbujesz? Bo powiem Ci, że ja odbyłam chyba kilkanaście spotkań, zanim trafiłam na tego, z którym teraz jestem. I to na różnych portalach byłam, bo niektóre są lepsze, inne gorsze, aż w końcu znalazłam go na portalu matrymonialnym. Nawet wcześniej nie słyszałam o mydwoje, ale przyszła mi jakaś reklama na maila i postanowiłam spróbować. Tam się udało. Ale gdyby zniechęciła się po pierwszym spotkaniu, to nie spotkałabym mojego partnera. Czasem warto okazać trochę więcej cierpliwości. A co do tych znajomych ze studiów, to może otwórz się jakoś bardziej, pokaż się z tej strony, że nie jesteś tylko super laską, ale po prostu zwykłą dziewczyną, z którą można pogadać czy spotkać się.

Gość gość84
Kolejna co narzeka, że nikt do niej nie podchodzi. Może więc sama do kogoś podbij zamiast beczeć na forum?

Gość gość
Ta podejdzie i się zblazni.Przerabialam to.Jak facet sam nie zaczęli znaczy nie jest zainteresowany. Nie jest nieśmiały,nie wstydzi się,nie nie ma odwagi bo kobieta go oniesmiela,nie myśli ze jest zajeta-po prostu mus ie nie podoba injoema co ideologii dorabiać.

Też czasem wychodzę na takie randki i też nic konkretnego z nich nie wynika. Kobiety są inne podczas rozmowy przez internet a potem w realu.

Gość gość
Mężczyźni tez.Dlatego krótko rozmawiam w necie. Kiedyś pisalam z takim jednym myslacym poważnie o życiu, inteligentnym,spokojnym itd. Na spotkanie przyszła jakąś melepeta,narzekał ze go nogi bola,ze ja inaczej wyglądałam na zdjęciu(zdjęcie z przed 3miesiecy),ze za wysoko mierze bo on jest kawalerem ja powinnam celowac w starszych rozwodnikow z dziećmi.Na koniec powiedział ze mam beznadziejna prace(zarabialam wtedy dwa razy tyle co on)a na odchodne chciał pozyczyc 10 zł :D:D Na dodatek napisał że ma 179 cm wzrostu a był ciut wyższy ode mnie a mam162 cm.No i po co kłamał?Ciekawe co jeszcze zmyslil na swoim profilu.

Gość gość
Jakie portale polecacie?

Gość gość
Kafeterie.

Gość gość
Co sadzicie o Badoo?

Gość gość
Badoo - beznadzieja, same napaleńce

jesli tralalila zalozyla kolejny temat to napisze do muuuna zeby jako admin tego chlamu raczyl ja zbanowac... :D:P

Gość gość
wszedzie mozna kogos poznac.

Gość gość
Ktoś tu pytał jakie portale polecamy. Ja proponuję www.betania.pl Portal pełen wartościowych ludzi i z taką oryginalną i serdeczną atmosferą, jakiej nigdzie indziej nie zauważyłam. Jest tak rodzinnie i serdecznie. Więc jest szansa na ciekawe znajomości :)

Gość gosiuniuniunia
Nie wierzcie w tego posta wyżej ,to natrętna reklama!!! Jedyny sposób na odzyskanie partnera to zamówić urok miłosny na stronie ch*jDupaKamieniKupa.com.pl Ja tak zrobiłam i moje życie jest teraz pasmem sukcesów! Odzyskałam narzeczonego, dostałam awans w pracy, wyleczyłam hemoroidy a pies sąsiada który zawsze na mnie szczekał i raz rozerwał mi nogawkę zdechł już w momencie jak zobaczył kuriera z przesyłką!!! Zapiszcie ten link ch*jDupaKamieniKupa.com.pl i cieszcie się życiem!