Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zocha1545

3 krotny rozwodnik i 25latka

Polecane posty

Gość Zocha1545

Witam. Jestem od 2lat ze starszym od siebie facetem... Roznica 30 lat. Wszystko sie zaczelo od sytuacji gdy mnie uderzyl moja winabo bedac u niego w nerwach nie chcialam go wpuscic do domu. Oczywiscie wtedy wracalismy z imprezy bylismy po alkoholu. Szok dla mnie na drugi dzien widac ze zalowal i ze nie zasluguje naniego. Wybaczylam. Kolejne 3 razy dostalam bo sie darlam na niego nienawidzi jak ktos podnosi glos w jego domu. Jest to facet po 3 rozwodach, w mlodosci kilka lat w wiezieniu za probe wysadzenia zakladu. Kilka lat temu pod wplywem dzgnal przyjaciela nozem...zastanawia mnie to ze czasami jest przeslodki taki kochany a momentami szkoda slow... On wie ze go kocham po alkoholu mowi ze jestem jego 2 najwieksza miloscia bo bylej zonie ale co z tego jak on tylko gada jak mu przetlumaczyc... Czasem mam wrazenie ze on juz odpuscil i ze nie warto sie starac.

Gość gość
ale o co ty sie chcesz starac?

Gość Zocha1545
O nasz zwiazek... 2lata to jednak coś nie umiem tak wszystkiego przekreslic.

Gość gość
On cie bije a Ty chcesz sie starać?o co? z trzykrotnym rozwodnikiem,pieniaczem,bijącym starym względem Ciebie chcesz byc,naprawdę? 2.lata to mgnienie oka..nic.

Gość Zocha1545
Dla kogos kto bardzo kocha to nie wiem czy nic. jak mozna przestac walczyc o kogos kogo sie kocha mimo tych sytuacji gdy naprawde ja zawinilam.

Gość gość
ona 25 lat,on 30 lat starszy,czytaj uwazniej.

Gość gość
Dziecko,wróć do ksiązek,jutro masz lekcje w szkole. Prowo 10/10