Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

policzy mi ktoś kalorie

Polecane posty

Gość gość

znalazlby sie ktos w tym biegly?

Gość gość
sniadanie: 3 lyzki platkow owsianych lyzeczka siemienia lnianego kawa z mlekiem drugie sniadanie: kanapka z razowego zytniego z serkiem twarogowym, serem zoltym, salami, musztardą francuską obiad: pol paczki ciemnego ryżu z sosem na bazie: cebuli, marchewki, czosnku, papryki, zabielany jogurtem podwieczorek: dwie kanapki z zytniego razowego z serkiem twarogowym, plastrem baleronu, plastrem zoltego sera, musztarda francuska kolacja: paliczek z kurczaka, pieczony bez skory marchewka z groszkiem, ok 200g, ok 100g zielonych oliwek

Podaj ile mniej więcej musztardy, jogurt cały? Jeśli tak to ile ml, w sensie mały czy duży, kawa z cukrem czy bez, jak z cukrem to ile, i mleko ile %.

Gość gość
ok, wysle jeszcze raz za chwile

Gość gość
około 1800

Gość gość
moim zdaniem 2100

Gość gość
sniadanie: 3 lyzki platkow owsianych lyzeczka siemienia lnianego kawa z mlekiem - mleko 2%, ok 1/4 szklanki - nie slodze drugie sniadanie: kanapka z razowego zytniego z serkiem twarogowym - lyżeczka , serem zoltym, salami, - po plasterku (Cienkim) musztardą francuską - łyżeczka obiad: pol paczki ciemnego ryżu z sosem na bazie: cebuli, marchewki, czosnku, papryki, zabielany jogurtem - ciężko powiedzieć, bo gotowałam wielki gar sosu i starczyło mi na 4ry obiady.. ogolem to z 3 marchewki, cala czerwona papryka, jedna cebula, 2 zabki czosnku, cebula z czosnkiem wstępnie smażona na ok 2 łyżkach oleju lnianego.. całość zabielona jogurtem ok 200ml no i z tego całego zamieszania dzisiaj poszła 1/4 podwieczorek: dwie kanapki z zytniego razowego z serkiem twarogowym, plastrem baleronu, plastrem zoltego sera, musztarda francuska - podobnie.. lyzeczka francuskiej i serku twarogowego kolacja: paliczek z kurczaka, pieczony bez skory marchewka z groszkiem, ok 200g, ok 100g zielonych oliwek aż się boję ile ja wtrynżoliłam :((((

Gość gość
jutro planuję zjeść: śniadanie: 3 lyzki platkow owsianych z lyzeczka siemienia lnianego kawa z mlekiem 2% do pracy naszykowalam: 2 kromki chleba razowego zytniego z serkiem twarogowym, jajkiem, salata i pomidorem pol woreczka kaszy gryczanej , pieczone udko kurczaka bez skóry (ogółem cała ćwiartka ważyła 400g, dzisiaj na kolacje wtryniłam paliczek), marchewka z groszkiem ok 200g na kolacje: jeszcze nie wiem, pewnie jakieś warzywka z dwoma zieminaczkami.. ogolnie to staram sie zdrowo odzywiac, wiec wszelkie wskazowki do jadlospisu wskazane....

Jeśli przez kanapkę rozumiesz "kromkę" to wyszło mi około 1400, jeśli te kanapki to dwie kromki nakładane to wyjdzie tak z 1600. Tak czy inaczej, nie jest źle.

O fu. Codziennie te świńswa jesz ? Niezła kara. Ktoś sie nieźle nad Tobą znęca.

Gość gość
przez kromkę rozumiem jedną kromkę pieczywa... do pracy zabieram jedną kanapkę nakrywaną, dlatego napisalam dwie kromki... 1400 to faktycznie nie jest zle! dzięki!