Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnazlosc

Zagadkowy sms

Polecane posty

Gość gośćnazlosc

Czesc. Chcialam sie dowiedziec czy mieliscie juz podobna sytuacje. Otoz niedawno dostalam dwa smsy. Jeden on jednego bylego chlopaka a drugi od drugiego bylego. Oba przyszly tego samego dnia ale w odstepie niecalej godziny. Bylam zdziwiona oboma ale bardziej tym pierwszym. Dlaczego? Kontaktow nie utrzymuje z zadnym z nich ale ten pierwszy watpie by chcial. Najwazniejsza jest jednak tresc ktora pasuje mi do wydarzen sprzed pol roku. Tak jakby przyszedl z 6-scio miesiecznym opoznieniem. Drugi trescia sie zgadzal do czasu terazniejszego bo byly to zyczenia z pewnej okazji no i data sie zgadzala. Tak sobie z nudow sie zastanawiam czy SMS moze przyjsc po 6 miesiacach? Mieliscie juz tak? Z ciekawosci pytam uprzedzajac dziwne pytania :) No i pozdrawiam tak przy okazji :)

Gość gość
Niewiem laluniu,ale jak bys chciala trzeciego chlopca to chetnie cie smyrne smyczkiem po przecinku:-P

Gość josiajoasia
Ja miałam podobną sytuację z siecią Play. Smsy przychodziły z opóźnieniem i ze zmieniona treścią. Tak jakby pół smsa było do mnie a drugie pół napisał ktoś inny do kogoś innego. Zdarzało się to czasem dwa razy w tygodniu. W jakiej sieci masz numer?

Gość gość
jem kupę

Gość gośćnazlosc
Zdarzalo sie ze dostalam SMS z opoznieniem kilku/kilkunastu minut/godzin lub kilku dni ale 6 miesiecy?! Moja siec to T-Mobile.

Gość gośćnazlosc
Kiedys tez pomiksowaly mi sie nadawcy SMSow. Smiesznie wyszlo, bo wygladalo to tak, ze moj eks przegladal mi wtedy telefon i oburzony pytal czemu umawiam sie z tym kumplem, ze mowilam, ze ide z kumpela. Ja na to, ze to SMSy od niej. A on na to, ze klamie bo pisze, ze to od tamtego. Mowie mu oddawaj telefon a on, ze nie, ze sobie jeszcze poczyta i znalazl SMSy o tresci "przyjde niedlugo slonko" albo "czemu nie piszesz kochanie", ze niby od kolegi a ja w smiech i pytam czy ma tak slaba pamiec, ze nie pamieta co do mnie pisal? A on "no faktycznie, pisalem. No ale czemu pisze, ze to od X a nie ode mnie?". Wzruszylam ramionami. Czytalismy dalej i zabawnie wyszlo. Moja mama pisala cos o wyjsciu na piwo, moj brat kazal mi zrobic zakupy, it'd. Itp. No ale mieliscie tak duze opoznienie kiedykolwiek???

Gość gość
smsy wysłane ale nie dostarczone do odbiorcy są na serwerach operatora przechowywane chyba coś ok 7 dni moge się mylić bo coś mi się 10 kołacze ale nie 6 miesięcy, prędzej tzw routing się sypnął tzn tak naprawdę smsy były adresowane do kogoś innego mógł w ogóle ktoś inny je napisać itd

Gość gośćnazlosc
Chodzi o to, ze ten SMS napewno jest od niego i napewno do mnie ale doszedl dopiero po 6 miesiacach. Jaja normalnie :)

Gość gośćnazlosc
A moze komus doszedl SMS po dluzszym niz 10 dni czasie???

Gość gośćnazlosc
No helou! Wiem, ze temat nie jest o perwersjach, zdradach i tesciach ale ... Ale... No kaman! :D

Gość gość
do mnie tez przychodzily smsy z 2godz. opoznieniem.

Gość gośćnazlosc
Takie opoznienie to jeszcze rozumiem :)

Gość gośćnazlosc
Anybody?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
moze on po prostu napisal z tej samej okazji co tamten byly chlopak? tylko nawiazujac do sytuacj sprzed 6msc

Gość gośćnazlosc
No tez nie. Napisal, ze przyjedzie w pewne miejsce w ktorym mieszkalam pol roku temu. Juz nie mieszkam tam od dawna i mowilam mu to wiele razy. Poza tym on nie chce sie ze mna widywac wiec wyjechalam baaaardzo daleko o czym tez mu mowilam. Pamietam jak pol roku temu sie do mnie wybieral w tamto miejsce. Ten SMS wywolal moje wspomnienia ale nie dotyczy terazniejszosci. Wtedy mial problem z komorka np nie mogl dzwonic wiec prawdopodobnie probowal napisac i dopiero teraz ten SMS doszedl. Dziwne ale z nim mialam wiele dziwnych sytuacji z szufladki paranormal :D Ale 6 miesiecy? Ciekawi mnie czy to mozliwe i czy ktos juz mial tak? Smialo! Mam zagadke. Potrzebuje pomocy :)

Gość gość
moze.ja wysylalam mms kuzynce ale uslugi nie mialam wlaczonej.po miesiacu ja wlaczylam a ona ten nieszczesny mms dostala po 4 miesiacach i tez az zadzwonila ze po co jej takie przedawnione wysylam:D

Gość gośćnazlosc
He he :) No to fajnie. A juz myslalam, ze mu moze przeszlo a tu stary sms bleee :O