Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Happy Mum

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś kupował w tym sklepie? Maja bardzo fajne rzeczy - tzn na ich stronie internetowej wszystko wyglada super ;) chciałabym zapytac jak jest z jakością, adekwatna do ceny? Czy byliście zadowolone z tych ubrań?

Gość gość
Ja kupowałam niemal wszystkie ubrania na ciążę. Super ubranka i jakość tez bardzo dobra. Miałam malo ubrań ciążowych 2 pary spodni i z 4-5 bluzek więc ciągle je prałam, a nadalb po ciąży są ok. Polecam

Gość gość
Najpierw kupilam jeansy ciążowe na allegro za 90 zl, pas pozostawial wiele do życzenia, zwykły kawałek materialu, na samej górze gumka jak od majtek wpijajaca się w brzuch, pas notorycznie mi spadal. Potem w happymum kupilam jeansy za 200 zl, ale te byly moim najlepszym zakupem, pas elastyczny, rosnacy razem z brzuchem, nic nie spada, nie roluje się w dol. Kupiłam tam tez spodnie bawelniane, czarne, klasyczne, troche się zmechacily, ale sa równie dobre jak jeansy. Pomijajac wszystko ceny sa bardzo wysokie, ale chyba warto.

Gość gość
tez mialam te ciuchy, zwroc uwage na rozmiarowke, nosze M a ich ciuchy nosilam S