Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Floow

Jadowite forum

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ---pomyśl....to nie boli ;-) poza tym jakbyś nie zauważyła/zauważył,jak na tematach wilka zaloguje się w końcu jakiś niebieski znany nick,np.ostatnio vera lynn,to zaraz po niej następuje wysyp innych dawnych znanych zalogowanych nicków.skąd wiec niby ta wiedza,że właśnie akurat teraz ktoś z kim się pisało kiedyś zalogowal sie akurat na tym topie?siedzą cały czas i szczują z gościa,ot co ;-)

Gość gość
gość dziś niebieskie zagranie frido. Odkręcic kota ogonem . ----wyjąłeś/wyjęłaś mi to z ust ;-) zresztą frida zawsze tak ma,wszystko zbagatelizuje,obróci w żart itp.myśląc że jest dzięki temu wielce zabawna:O x a może "przewietrzymy" posty? modko frido?

Gość gość
Silena- iQ równe 0 Pewna, co drugie słowo na K, prosta jak cep --->to są akurat nowe osoby, kompletnie niezorientowane w tym co się dzieje na kafe, ale chcące wielce zabłysnąć, troche jak Wilk. dlatego racja , zniszczyły się same . szczególnie Pewna,która zgrywa bog wie jaką,a jest zwyczajnie durna. do tego grona można jeszcze zaliczyć Magdę78

Gość gość
Zimny, to temat o Tobie? Nie możesz sie wypowiedzieć? jak nie to nie właź

oczywiscie.. masz jak zwykle racje. jestem nie tylko zabawna, ale rowniez niezwykle inteligentna.. przede wszystkim piekna. gdyby nie te trzy atuty, nie pracowalabym w kawiarni jako modka. byle kogo tu nie zatrudniaja :classic_cool: a teraz wybacz. konczy mi sie przerwa rekreacyjna. musze wracac do pracy i nie bede miala czasu na odpowiedzi 🖐️ w koncu aby zarobic te marne 12 tys brutto trzeba troszke popracowac 🖐️

Gość gość
ha ha ha :O

Gość gość
Mnie bawi przebieranie się w nowe nicki i od razu gdzie? Do Wilka na temat x może nie koniecznie do Wilka , ale racja, zabawne jest to przebieranie się w nowe nicki. jak choćby cała ekipa od ś.p. Ady.tam sporo osób pisało i to niketorzy dobre kilka lat.i co nagle wyparowali?jakoś dziwnie było to "wyparowanie"było zbieżne z wylewem nowych nicków, tych wszystkich wader i muszek. :O

Gość gość
10.16 - dokładnie przez takie durne teorie odeszło stąd sporo osób ty inteligencie bez jaj.Co ty ponadprzeciętny jeszcze tu robisz? w*********j:D

Gość gość
gość dziś Pewna aka Czerwona Doopa :D wczoraj pokazała kwintesencje swojego intelektu, sugerując Nowemu pozwanie osoby lub osób co zakładają o nim tematy że jest pedofilem :D

Gość gość
frida6 dziś :classic_cool: :) 🖐️

Gość gość
gość dziś ---to nie Pewna tylko silena z orange hehehehe :D widać że kretynka,bo tam nie było teori,tylko stwierdzenie faktów :D

Gość gość
Wysyp nowych kobiecych nicków... hahahaha

a ja się właśnie zalogowałam i nie interesują mnie niesnaski jakieś. Przecież to jest INTERNET każdy pisze co chce i ie musisz niczego konfrontować, możesz zignorować i nara

Gość kulkowska
Ja nie mam nowego nicku,choć stary mi zabrali😭

Gość gość
Erata, wracaj na swój temat :P Pani zdystansowana :D

Gość gość
wszystko co tutaj piszecie insynuujecie kto z kim i dla czego to teorie spiskowe a nie stwierdzenie faktu.Idź już i nie kompromituj sie ty 10.34 :D

Gość gość
gość dziś & gość dziś Silenko nie denerwuj się tak hahahaha :D aż tak bardzo zabolało że na kafe twierdzą że masz IQ = 0 :D intelektualna amebo hahahahaha :D

Gość gość
A nie rozśmieszyło was to jak po " ankiecie" nagle zalogowały się niektóre ciotki i inne niebieskie nicki ? Cyrk :D

Gość lalkarz
A dlaczego teraz tutaj wy się nie zalogujecie? Głupie c**y!

Gość gość
Albo jak te idiotki czytają coś o sobie , nie mogą wytrzymać i dawaj, login i obrona. Po kilku minutach. Głupie baby siedzą tu non stop

Gość gość
kto odszedł z forum?

Gość gość
Nie jestem silena i dawno jej tu nie widzialam.ty ja widzisz wszędzie.czas do lekarza.Tez idę mam na szczęście życie realne i nie musze paprac sie z tobą w tym kafeteryjnym g*****e 10.52 ;)

Gość gość
kto miesiącami spamował ciotki?

Gość lalkarz
Najłatwiej pisać z gościa... Von wszystkie!

Gość gość
gość dziś ---aha, czyli to o to chodzi:D:D:D:D:D:D wpierw wielki cyrk, trąbienie wszem i wobec że się odchodzi z forum, prośby na redakcyjnym o usunięcie swojego nicka i wpisów, 3 dni bez forum, ale potem stare przyzwyczajenia dają się we znaki, jednak głupio wrócić z tym samym nickiem, skoro się odchodziło z taką pompą :D

Gość gość
gość dziś Nie jestem silena i dawno jej tu nie widzialam.---sposób pisania cię zdradza skretyniała idiotko😴 nawet się nie wysiliłaś aby choć odrobine styl zmienić :Ojak już wyżej było napisane, masz IQ ameby🖐️

Gość gość
Albo jak te idiotki czytają coś o sobie , nie mogą wytrzymać i dawaj, login i obrona. Po kilku minutach. Głupie baby siedzą tu non stop x naiwne byłoby myślenie, że jak ktoś tu przez kilka lat regularnie pisywał i prawie codziennie zaglądał, to nagle, z dnia na dzień, odejdzie. większość siedzi tu nadal, tylko pod innym nickiem, albo pisuje tylko z orange.

Gość gość
11.05 jestes zdrowo p*****lnieta jeśli myślisz ze jestem Silena.Idz sie p**do lecz bo to forum rzucilo sie tobie na resztki szarych komórek ;)