Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Floow

Jadowite forum

Polecane posty

Gość gość
ktos usunął mój wpis :O Jesteście wszyscy walnię\ci. Miesiącami hejtowaliście Silenę, Sunny, Słodką, Gościa De, Ciotki teraz ktos uwziął się na Koke, wszędzie go widzi i niszczy jego temat. Nowy w trollowaniu wiedzie prym, ten stary śmierdzący troll uważa to forum za całe swoje zycie, wszelkie złości wyładowuje spod pomidora, bo brakuje mu rooochanka i kobiety. Dopóki sie nie zmieni to żadna go nie zechce 🖐️ to tez nowy usuniesz?

Gość gość
gość dziś Albo jak te idiotki jaki ty jesteś szarmancki, wykształcony, dobrze wychowawny, oczytany i miły, masz czym zaimponować w dodatku odważny jesteś, tak prosto w twarz, nie ukrywajac się, ideał normalnie tylke te "idiotki" się na tobie nie chcą poznać , olewaja chłopczyka i biedny musi konia walić i pluć po forach żeby rozładować stresy

Gość gość
gość dziś Nowy ostro zrył ci czerep. Chyba nie śni ci się po nocach.

Gość gość
gość dziś 11.05 jestes zdrowo p*****lnieta jeśli myślisz ze jestem Silena.-------skończ Silena się kompromitować, zdradza cie styl pisania, słownictwo, interpunkcja, wszystko :D i to twoje ciągłe narzekanie na jedną modłę z oklepanym tekstem: "zniszczyliście Sunny, tą, tamtą, bla bla, kto następny?" :O

proszę mi tu nie mówić :) czy ja mogę się gdzieś wypowiedzieć czy też nie. Może i zdystansowana, trudno nie zachowywać dystansu do takiej ilości negatywnych emocji - po co to komu. Frustracja? Na co? Po co? I co to da?

Gość gość
Nowy ostro zrył ci czerep. Chyba nie śni ci się po nocach. x Nowy to niezły wykręt.. latami tutaj niszczył ludzi,wiele nicków przez niego cierpiało,a teraz jak dostaje sam po doopie,to płacze jaki to jest wielce pokrzywdzony.

Gość gość
Frida chyba dawno nie miała penisa w cipce.

Gość Najszybszy w mieście
:O

Gość gość
gość 11.52 ty jesteś chora :O

Gość gość
Frida pisze jak jest. :) Bierz z Niej przykład, bo warto.

Gość
Najbardziej z tematu podoba mi się zarzut do Fridy, że ma za dużo dystansu do tego forum i wszystko w żart obraca :D Ładnie to tak olewać wypociny pomarańczek? ;) Fridzio, mam dla Ciebie dwa bilety na bal. Razem z osobą towarzyszącą, zgłoś się po odbiór. Nawet jeśli nie masz czasu to i tak weź skorzystaj, najwyżej sprzedasz i dorobisz do swojej pensji jako modka ;)

jak można mieć dystans do tego forum 😴 tutaj wszystko i wszystkich należy traktować śmiertelnie poważnie, Frido wstydź się :( nie ma nic ważniejszego niż Kafeteria

O przepraszam Panie Cyniku to ja tu podobno jestem zdystansowana ;). I nadal nie uzyskałam odpowiedzi czemu mają służyć te "wypociny" ? Widać zbyt trudne moje pytanie było, albo ktoś jednak zrozumiał swoją frustrację i poszedł ją rozładować na siłowni lub w jakiś inny sensowny i produktywny sposób

Gość Polis Poland Polen
was to już do reszty pogięło :O intrygi i jeszcze raz intrygi 😴 ciekawe kto te bzdury wypisuje :O

Gość gość
juksik dupsik zaloguj się na swój nick w końcu,a nie się w kobiece ciuszki przebierasz:D:D:D:D:D:D:D

Gość kulkowska
Jeny,ja tyle zdążyłam zrobić w realu a Wy się tu nadal strzelacie.:D Nie szkoda Wam czasu? Dajcie lepiej coś fajnego z jutjuba:D

Gość gość
Już wiadomo, Polis Poland Polen

Gość gość
polis poland polen to projekt juksika dupsika:D:D:D:D:D

Gość gość
polis to przebrana stara sorella. jak zęby? masz sztuczne? :P

Gość gość
juksik obrzępało,gdzie zaskrońca zgubiłeś?:D:D:D:D:D:D:D:D

jak to PPP to facet ? :O

Gość gość
ciekawe jaki nick ma teraz v34? :D

Gość gość
tak Naju, PPP to facet ,,dokładnie to nasz gwiazdorek jukenik :D

no to fajnie, siema Juken co słychać?

Gość gość
gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę:D:D:D:D:D:D:D:D:D