Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomysł na prezent ślub i chrzciny

Polecane posty

Gość gość

Pomocy, szukam pomysłu na prezent idę tylko do kościoła wiec nie chce wydawać bajońskich sum:) ma to być drobiazg ale z klasą w jednym dniu jest i ślub i chrzciny dziecka młodych a ja mam pustkę w głowie ;(

Gość gość
pomyliłaś się, chrzciny będą 9 miesięcy po ślubie a dokładnie to 9 miesięcy po nocy poślubnej

Gość OliwiD
niezły wydatek Ci się szykuje.. dla pary młodej 2 imprezy w jednym a dla gości niezła zagwozdka co kupić zarówno dla dziecka jak i pary.. mogę Ci z czystym sumieniem polecić sklep internetowy www.eprezenty.pl mają tam bardzo dużo fajnych prezentów.. na chrzest możesz wybrać piękną skarbonkę czy praktyczny kocyk a na ślub kieliszki, album, statuetkę... sprawdź sama ich ofertę.. ja na wszystkie rocznice, chrzty, imieniny zaopatruje się u nich.. możesz od razu wygrawerować u nich tekst :) profesjonalnie do sprawy podchodzą :) + możesz sama zapakować prezenty używając np. skrawków ich zdjęć i fajną mozaikę na opakowanie stworzyć:) efekt wow będzie od razu jak otrzymają prezent:)

A co powiesz na fotoksiążkę? Jak dla mnie to bardzo oryginalny pomysł i nie kosztuje wiele. Każdy lubi wracać do miłych wspomnień, ale już nie koniecznie ścierać kurz z zalegających ramek na zdjęcia ;) Tutaj np. możesz szybo zrealizować swój indywidualny projekt fotoksiążki: http://www.fotobook.pl/

Fotoksiążka albo album to dobry pomysł;) ja zamawiałam w pracowni introligatorskiej http://kurcewicz.pl/ wybierasz okładkę, tłoczenie, np. imiona młodych i data ślubu, ładna pamiątka;) a dla maluszka pieluszki, ubranka, coś co przyda się każdemu dziecku;)