Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ag19000

kobiety pracujące mają syf w domu

Polecane posty

Gość Ag19000

bo nie mają czasu dokładnie posprzatać, dzieci karmią słoiczkami i gotowymi słodkimi kaszkami, a ich mężowie nie mają ciepłego obiadu jak wrócą z pracy. Poza tym ich dzieci się wolniej rozwijają bo karierowiczki nie mają czasu stymulować ich rozwoju zgadzacie się ze mną?

Gość gość
Wszytko to kwestia umiejętnego zarządzania własnym czasem a to nie ma związku z chodzeniem do pracy czy siedzeniem w chacie. Nie prowokuj głupich dyskusji.

Gość Ag19000
Na przykład moja bratowa pracuje, dziecko malutkie rok i 8 mieś i co w domu wiecznie nie umyte podłogi, kuchnia nie wymyta, okien na święta jeszcze nie umyła, dziecko dostawało słodkie kaszki i soczki, brat musi gotowac obiady bo ona nie ma czasu , a dziecko jeszcze w pampersie chodzi

Gość gość
kolejne prowo nudzącego się gimbusa

Gość gość
niektore matki nie mają wyboru i musza pracować .s

Gość gość
nie Twój syf, nie Twój problem. Patrz na swoje brudy

Gość gość
Tak autorko pocieszaj się, że siedzisz w domu na garach i mopie. Bez perspektyw, bez życia poza domem i żebrząc o 10zł od swojego męża. Ale niektórzy nisko upadają z tego nieudacznictwa :o

Gość gość
ale mają więcej pieniędzy

Gość gość
cóż za przemyślenia, długo ci zeszło, żeby napisać taka prowokację?

Gość Ag19000
tak ja nie pracuję i mam czas dla dziecka, gotuje mu zdrowe obiadki i kasze , i super się rozwija jak miała 8 miesięcy to już zaczęła raczkować i stawać mój mąż ma zawsze po pracy ciepły obiad na stole , w domu czysto i pachnąco i mam też czas dla siebie

Gość gość
Woooow biedny facet, bo obiad sobie musi ugotować.

Gość gość
Ale za to: 1. mąż ma nudną, siedzącą w domu kobietę; 2. macie mniej pieniędzy niż w rodzinie, w której kobieta pracuje. coś za coś

Gość Ag19000
kobiety i tak dużo nie zarabiają , a ja nie jestem nudna, mam czas poczytać

Gość gość
Ten topik świadczy o tym, że intelektem nie grzeszysz (zwłaszcza opowieści o domu brata). I nie dziwię się, że prosta matematyka dwie pensje to zawsze więcej niż jedna to dla Ciebie zbyt trudne równanie.

Gość gość
, a ja nie jestem nudna, mam czas poczytać xxxx niech zgadnę kafeterię?

Gość gość
Są kobiety, które zarabiają dobrze, wystarczyło się uczyć za młodu.

Gość Ag19000
no przecież piszę że kobiety i tak wiele nie zarabiaja więc jaki to sens pracować , kosztem dziecka i męża

Jestem samotną mama, prowadzę biznes, doszkalam się w miarę możliwości i sama prowadzę dom. Dziecko ma 5 lat i jest bardzo bystre, zagina nie jednego dorosłego swoim bogatym słownictwem i elokwencją :) W domu sprzatam w miare możliwości ale jestem bałaganiarą. Da się ?

Gość Ag19000
Zazdrośnice jesteście

Gość gość
hahahhha "jak miała 8 miesięcy to zaczęła raczkować i stawać" hahha o losie, co za dokonanie!!! :D ty jesteś taka yebnięta czy tylko udajesz, żeby prowokować?

Gość gość
Tępa jesteś jak but autorko, realizuj się dalej przy mopie.

Gość Ag19000
tak bo 8 miesięcy to bardzo wcześnie na stawanie i raczkowanie nie mówcie że nie

Gość Ag19000
Jestem osobom wykrztałconą, mam czas na swoje pasje i dużo czytam ksiąrzek ostatnio mój hit tp piędziesiąt twarzy greya polecam p.s. robię loda za paczkę m&m ale mogą być też skittlesy

Gość gość
Trzeba było się uczyć i teraz pracować za porządne pieniądze, a nie pisać tutaj głupoty i prosić męża o pieniądze na podpaski

Gość gość
no i ekstra, ja tam pracuję i zarabiam, męża i dziecka nie mam, a w domu sprząta mi matka maniaczka czystości. I wszyscy zadowoleni

Gość gość
8 miesięcy to normalny wiek dla raczkowania, a co do wstawania.. coż, lepiej jak dziecko później wstaje i chodzi bo to zdrowsze dla jego kręgosłupa i kości. z resztą na to kiedy dziecko zacznie raczkować i chodzić nie masz żadnego wpływu. To kwestia fizjologi dziecka!

Gość gość
Mawiają, ze tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy :D

Gość Ag19000
skończyłam zawoduwke z wyrużnieniem a w wolnych chwilach kręcę baby z nosa i co łyso? zatkało was zazdrośnice?

Gość gość
Autorko zazdrosnice? A czego zazdroscic? Bycia tylko sprzątaczka, opiekunka i służąca? Normalnie pozazdrościć osiągnięć. Ja pracuje, w domu mam czysto bo 3 razy w tygodniu przychodzi Pani, która robi większe porządki typu mycie podłóg czy wywieranie kurzy czy odkurzanie. Dzięki temu maM więcej czasu dla męża i dziecka. Gotujemy raz ja, raz mąż zależy kto jest wcześniej w domu. Mąż nie wymaga żebym mu usługiwala, bo ma dwie ręce i nie traktuje domu jak hotelu. Więc wybacz ale nie zazdroszczę ci Twojego życia, bo bym z nudów umarła przez taką monotonia.

Gość gość
ja siedziałam z dzieciakiem w domu, miałam wieczny syf i wieczne sprzątanie :O marzyłam o powrocie do pracy, bo mnie jazda na mopie itp dobijała okrutnie :O ileż można wykonywać takiej odmóżdżającej czynności.. siedzisz tylko w tym domu i patrzysz jak się robi bałagan. Nigdy też mnie nie podniecało gotowanie, prasowanie i czekanie na mężusia z obiadeczkiem bleeee... nie każdy ma takie wątpliwe ambicje jak ty autorko