Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ag19000

kobiety pracujące mają syf w domu

Polecane posty

Gość gość
Hahahahaha I tą dyskusja dowodzi, że nie ważne czy pracujące, czy nie, wszystkie jesteście tak samo płytkie, próżne, nudne, kłótliwe i nadęte. Baby jarmarczne.

Gość gość
MAM 3 DZIECI MAZ JEZDZI TIREM W DOMU CO 2 TYGOD. NA 2 DNI CALY DOM I DZIECI NA MOJEJ GLOWIE, CZASEM CZUJE SIE JAK SAMOTNA M MATKA, nie pracuje ale tez mam czasem brud w domu, chodze na fitnes wieczorami, i balaganem sie woglole nie przejmuje, moje dzieci synowie to straszni balaganiarze, ani prosby ani grosby nie pomagaja, czasem wysprzatalam dom na blysk przyszli ze szkoly i burdel na kolkach potrafia zrobic, przestalam sie przejmowac bo bym oglupiala i nie jestem ich sluzaca, poprostu mam dosc

Gość gość
Często mam syf, nie przeczę ale moje dziecko nie jadło słoiczków, gotowych kaszek ani nie piło mleka modyfikowanego, mało tego było karmione piersią 4 lata, mało tego wiedzą i zachowaniem społecznym wyprzedza dzieci przynajmniej o rok i co ty na to autorko?

Gość gość eureka1234
A ja siedze w domu , gotuje obiady na niedziele jest zawsze ciasto. Dzieci sa czyste i zadbane, ucze je angielskiego (sama dobrze mowie w tym jezyku). Mam czas na wszystko - gimnastyka, peelingi nie peelingi, depilacje , fryzjer, dobra dieta. W dupie mam prace!!! Maz zarabia i mnie kase oddaje :) Jestem szczesliwa. Darujcie sobie inwektywy w moja strone bo mnie to nie rusza.

Gość gość
To czy się dba o porządek czy nie nie ma nic wspólnego z praca moja kuzynka pracuje, ma 2 dzieci i zawsze czysto są matki które siedzą w domu i mają syf ja mam 2 i mam czysto

Gość gość
Ja się pytam i co z tego ?! Są na świecie naprawdę ciekawsze rzeczy niż non stop latanie ze szmaty, życie jest krótkie naprawdę chcecie większość spędzić na mopie?!