Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

dzis facet przed praca zostawił mi 50 zł

Polecane posty

Gość gość
zamów catering kuchenna fajtłapo :classic_cool:

Gość gość
To w czym problem? 50 wystarczy nawet na dwa obiady, a jak potrzeba to i na 5

Gość gość
Idź do Biedronki i up ruskie pierogi za 5 zł . Powiesz że narodową potrawę ugotowałaś :P

Gość gość
się chwali czy żali czy chce pokazać jak dobrze żyje? :D bo nie rozumię tematu :classic_cool:

się żyje.......:classic_cool: w końcu moja sytuacja finansowa wychodzi na prostą, nic nie wydaje ze swoich pieniędzy ostatnio

za resztę pojdę sobie na solkę, a co należy mi się po całym dniu przy garach

Gość gość
haha moja ciotka robi tak samo, wujas daje jej dziennie 50zł, ciotka ma zrobić obiad i zakupy, żeby zawsze w lodówce coś było. A ona upyerdoli obiad za max 10zł wujas same kluchy żre, żeby jak najtańszy obiad, za drugą dyche zakupy jakieś marne, a reszte ciotka przepieprza na zakupach, kosmetyki, ubranka itp ale sie skończyla cierpliwosc wujasa i po 28latach małżenstwa wyebał darmozjada i wziął rozwód :)

dobrze, że doszliśmy już do tego etapu gdzie on rano wstaje do pracy, a ja zajmuję się domem, czystością, gotowaniem.

Gość gość
gość dziś :D:D:D x A ty jesteś idiotka. Neurotyczna idiotka z kompleksami i kompulsami. Skończ z tym opisywaniem swojego życia w necie. To jest głupie i szkodliwe.

A ty skończ mnie prześladować męczydupo :O ciągle się wcinasz o każdej porze dnia i nocy :D wchodzę tu kilka razy dziennie i zawsze się przyp*****lasz, chu/jozo. Zajmij się życiem, ja idę na zakupy. Miłego dzionka, kochani 🌻