Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaMamaKubusia

Dlaczego facetom tak bardzo zależy, żeby wychowywać tylko swoje potomstwo?

Polecane posty

Gość AniaMamaKubusia

Skoro dla mężczyzny ważny jest dobry seks i ładna kobieta u boku dlaczego tak wielu z nich nie chce przymknąć oka na dziecko z poprzedniego związku?

Gość gość
to działa i w drugą stronę

Gość gość
myślę, że jakbyś miała figurę po ciąży jak Jennifer Lee to żadnemu nie przeszkadzałoby twoje dziecko

Gość gość
Czasami cena za seks jest zbyt wysoka i nie mówię tu o pieniądzach, ale o zrytej psychice. Nie każdy facet jest w stanie sobie poradzić z tym, że ktoś posuwał jego kobietę przed nim. Dziecko to taki dowód koronny puszczalstwa.

Gość mike_w
A tobie zależy żeby wychować swoje, czy cudze? Jeżeli ktoś jest normalny i będzie cię naprawdę kochał to nie będzie mu przeszkadzało. Jeśli przeszkadza to po pierwsze cię nie kocha, po drugie raczej i tak nie warto by się w to bawić.

Gość gość
gość 2015.03.25 Czasami cena za seks jest zbyt wysoka i nie mówię tu o pieniądzach, ale o zrytej psychice. Nie każdy facet jest w stanie sobie poradzić z tym, że ktoś posuwał jego kobietę przed nim. Dziecko to taki dowód koronny puszczalstwa. xx No człowieku jaki dowód puszczalstwa? a te bez dzieci to dziewice? Ja mam dzieci z byłym mężem który był moim pierwszym to puszczalstwo według ciebie? :) ha ha ha ha a co do tematu to mądry mężczyzna który szczerze pokocha da sobie radę z dziećmi z poprzedniego małżeństwa. Dzieci to dobry sposób na selekcję i znalezienie kogoś na prawdę wartościowego. Prawdziwego mężczyznę który nie boi się wyzwań i walczy o miłość

Gość gość
po 1 puszczalska kobieta jest tylko do seksu a nie do związku po 2 żaden nie chce robić za frajera po 3 taka jest natura nie tylko ludzi. Lwy np. próbują pozbyć się młodych poprzedniego samca alfa i samice muszą je chronić.

Gość gość
bo skoro i tak ma byc kochany na drugim planie, to niech chociaż przed nim w kolejce w sercu zony będzie JEGO dziecko i jego oczy, a nie obce

Gość gość
No człowieku jaki dowód puszczalstwa? a te bez dzieci to dziewice? Ja mam dzieci z byłym mężem który był moim pierwszym to puszczalstwo według ciebie? usmiech.gif ha ha ha ha a co do tematu to mądry mężczyzna który szczerze pokocha da sobie radę z dziećmi z poprzedniego małżeństwa. Dzieci to dobry sposób na selekcję i znalezienie kogoś na prawdę wartościowego. Prawdziwego mężczyznę który nie boi się wyzwań i walczy o miłość X Ok, ale tylko pod warunkiem ze ten "prawdziwy mezczyzna ktory nie boi sie wyzwań i walczy o miłosc" nie ma własnych dzieci. bo jesli ma wlasne i je zostawia a w zamian zajmuje sie cudzymi to na zawsze niszczy dzieci i jest bydle z niego. dla jego rodzonych dzieci to jasna informacja "obca kobieta była wazniejsza od nas" "obce dzieci ważniejsze od nas" i jeszcze ta nienawisc do tamtych dzieci = trauma na cale życie

Gość gość
kawaler bez dziecka i byłej ma prawo nie wiązać się z kobietą, która dawała komu popadnie i tak została matką.

Gość gość
a rozwodnik z dziećmi nie ma prawa opuszczać swoich dzizeci i iśc zajmowac się cudzymi a jak taka samotna matka przyjmuje takiego co ma dzieci z inną to ona jest egoistyczną swinią bez serca

Gość gość
Ludzie zachowujecie się jak wszechwiedzące osobniki. A prawda jest taka, że nic ci do tego - kobieto, facecie jak i z kim żyje twój brat, siostra, znajomy, znajoma, bo to nie twoje życie, więc się nie wciskaj. Znam mężczyzn co są lepszymi ojcami dla dziecka swojej partnerki, czy tez żony niż ojcowie biologiczni tych dzieci. Więc darujcie sobie taki moralizatorski ton w jakim wypisujecie swoje posty.

Gość gość
Rozwodnik nie może zostawić swoich dzieci i isc do innej i innych dzieci i je "kochac" a swoje widywać raz w miesącu. Z tym zgadzam się.

Gość gość
chodzi o telegonie przekazywanie dziedzictwa

Gość gośćaaa
po 1 puszczalska kobieta jest tylko do seksu a nie do związku po 2 żaden nie chce robić za frajera po 3 taka jest natura nie tylko ludzi. Lwy np. próbują pozbyć się młodych poprzedniego samca alfa i samice muszą je chronić. xx A teraz zwróć uwagę na to że lwy to lenie śmierdzące które nie pofatyguja się nawet aby upolować cos do jedzenia nawet swoim młodym, tylko czekają sobie w cieniu az lwica upoluje a gdy ona to zrobi odganiają ją z rykiem bo pierwsi musza się nażreć kto by chciał mieć takiego faceta psychola co drze ryja i tylko nastroszy się z muskułami. On pewnie został królem dżungli żeby wszyscy mieli święty spokój, w myśl nie zaczepiaj g****a i odpuść głupszemu ha ha ha :)

Dla mnie facet co bierze sobie za partnerkę/żonę samotną matkę to po prostu frajer, śmieje się z takich, bo po pierwsze, biologiczny ojciec śmieje się z niego,po drugie, jego partnerka też się z niego śmieje, że on utrzymuje jej bękarta, musi znosić obce małe dziecko,które po prostu jest wkurwiające, do tego musi harować na obce dziecko, a jak dziecko dorośnie, to mu powie że nie jest jego ojcem i żeby spierdalał w podskokach. Nie wiem jakim trzeba być frajerem i debilem, aby sobie wziąść samotną matkę, chyba jakaś totalna desperacja w sytuacji że żadna go nie chce a on chce mieć na siłę jakomkolwiek dziewczynę. Mnie by było po prostu wstyd,bo wszyscy by się z mnie śmiali, że inni sobie ją pukali a ja muszę teraz utrzymywać dziecko obcego, frajerstwo na maksa.