Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pizza w Kielcach. Co polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Jest jakieś miejsce z dobrą pizzą w Kielcach, które możecie mi polecić?

Gość gość
Ja z kolei uwielbiam pizze z pizzerii niedaleko mojej pracy. Maja profesjonalne piece z http://wachtel.pl/. Pizza jest po prostu przepyszna, prawie taka jak we Włoszech ;)

Gość gość
Może przedzwoń, albo przejdź się do Maxipizza- www.maxipizza.pl/kielce,produkty Raz u nich jadłem i na pewno jeszcze wrócę. Mam też w planie zamówić w tym tygodniu pizzę z dowozem, bo ponoć robią wyjątkowo szybko i co ważniejsze, nie doliczają sobie ekstra za transport. Mają dużo promocji, rabat 10 procent na kolejne zamówienie i inne.

Gość gość
Dawno pizzy nie jadłam. Dawniej b.dobre mieli w pizzeri "Chata" na Stoku. Teraz to nie wiem.

Gość gość
Maxi jest bardzo dobra, przy czym warto sprawdzać, bo mają bardzo przyjemne promocje. Tak czy inaczej, kupujemy u nich czesto i nas nie zawiedli chyba nikt, super ciasto, sosy, dodatki w liczbie odpowiedniej, naprawdę wiedzą co robią

Gość Hugresso
Maxi - tak, bardzo dobra jak na moje oko, a raczej kubki smakowe. Nie lubię eksperymentować, zresztą, pizze zamawiam może raz na miesiac, do serialu, jezeli jeszcze trafimy na jakas ich promocje, to nie ma się co zastanawiać. Nie zawodzą, wiedzą, co robią, ja będę ich zamawiać dalej

Gość gość
oj tak, maxipizza zawsze jest super. Te pizzerie sieciowe zazwyczaj mają poziom taki mierny, tylko maxipizza sie wybija, chyba, ze jeszcze jakieś sieci których nie znam, ale jakoś w to wątpię. Czy na miejscu, czy w dowozie, zawsze jest u nich bardzo dobrze

Gość gość
maxi zdecydowanie trzyma bardzo fany poziom. odwiedzam ich od dawna i od dawna ta sama, dobra robota. Inne mają spore wahania poziomów co mi nie pasuje, nie chce się zastanawiać, czy akurat trafię na dobrego czy złego pizzera

Gość gość
Del Favero !!!

Gość gość
Halo pizza

Gość gość
Dla mnie zdecydowanie maxi!!! Super pizza, smaczna i ciepłą w dostawie, do tego szybki dojazd. I ceny znacznie lepsze niż w konkurencyjnych lokalach!

Gość gość
też bardzo lubie Maxi pizze ;) Wiele sprawdzałam ale ta od nich jakoś najbardziej mi smakuje. Wszystko się u nich zgadza, po prostu. I ceny dobre. No nie wiem czego można więcej chcieć od pizzerii :D

Gość gość
moim zdaniem maxi pizza jest faktycznie super! mnie nie zawiedli, bardzo lubię u nich jadać, głównie na miejscu :) fajna obsługa, dobre ceny, najważniejsze - pyszna pizza. i tak mamy chyba kieleckiego lidera :D

Gość gość
Podoba mi się jak dowożą jedzenie w Maxipizza. Przede wszystkim – szybko, a druga rzecz, że jedzenie jest ciepłe. Nie wiem co oni mają za torby termiczne, ale te faktycznie działają. Generalnie to wszystkie pizzerie z takich toreb korzystają, ale zazwyczaj i tak dostawałem dość chłodne jedzenie. Tutaj może mają jakiejś lepszej jakości...albo nie wiem co jest przyczyną. Namiar do nich i menu są na stronie www.maxipizza.pl/kielce,produkty .

Gość gość
Szybko robią i dowożą pizzę w Maxipizza i z tym szybko, to nie przesadzam. Najdłużej to mi się zdarzyło czekać jakoś trzydzieści minut, a tak to dowożą jeszcze szybciej. Pizza jest w porządku, duża, z odpowiednią ilością składników. Nie ma takiej sytuacji, że rzucą 3 oliwki na krzyż i nazywają to szumnie pizzą grecką :P

Gość gość
W CK dobrze można zjeść w Maxipizza – www.maxipizza.pl/kielce,produkty . Wiem, że mają lokal na ul. Słonecznej, ale może gdzieś jeszcze bo to sieć. Jest też opcja, żeby u nich zamówić z dowozem ale z tej opcji jeszcze nie korzystałem. Ludzie ogólnie chwalą, że ponoć szybko dowożą. Może za jakiś czas sam się przekonam.

Gość gość
Całkiem sensowny stosunek ceny do jakości i wielkości ma Maxi ze strony maxipizza.pl. Tą ich dużą pizzą 45 cm to się idzie najeść we dwie osoby na luzie, a średniej jak zamawiam tylko dla siebie to czasami nie jestem w stanie zjeść do końca bo też ma uczciwy rozmiar.

Gość gość
Dobrą sieciówką jest Maxi Pizza, akurat wyjątkowo się jakością wyróżniają, bo tak generalnie to ja za pizzą z sieci nigdy nie przepadałem. Ale tutaj jest naprawdę smacznie i świeżo, składników nie żałują, kładą od serca. Samych pizzy mają dużo rodzajów, na maxipizza.pl/kielce,produkty jest pełne menu i aktualne zniżki.

Gość gość
Fajną pizzę pieką w Maxi Pizza, na stronie maxipizza.pl/kielce,produkty jest do nich telefon do lokalu na Słonecznej i też można w ogóle internetowo zamawiać. Ja raczej stacjonarnie u nich nie jadam, częściej biorę do domu. To jednak czasami jest bardzo wygodne jak człowiekowi jedzenie pod nos dostarczą:) Tutaj jest o tyle fajnie, że zawsze pizza czy makaron jak kupuję to jest ciepła, nie wiozą długo, mają specjalne torby które faktycznie trzymają ciepło.

Gość gość
Siemka;) Najlepsza pizza jest moim zdaniem w Maxi na Słonecznej (tutaj ich masz – maxipizza.pl/kielce,produkty). Optymalny stosunek jakości do ceny, jak sobie patrzę jak dużo inne pizzerie sobie życzą i jakie składniki na ciasto kładą, to tutaj jest dużo lepiej – i jakość wyższa i cena korzystniejsza, zwłaszcza jak się na promo człowiek załapie.

Gość deadmantellnotales
Najlepiej będzie jak poszukasz czegoś na pizza portal, tam jest mnóstwo bardzo dobrych pizzerii. Jeśli miałbym coś wybrać to chyba będzie to gruby benek - mają bardzo fajne ciasto. sama przujemność.

Gość gość
Ja tez polecam Maxipizza

Gość marawstala
Na Paderewskiego widziałam jakas pizzerie ale nie wiem, nie jadam

Gość marawstala
Teraz na czasie sa paczki u Norbiego : )

Gość gość
Jak pizza to tylko maxipizza mają tam na prawdę dobre pizze

Gość gość
Raczej dobre doświadczenia mam z Maxipizzą na Słonecznej. Dość często do nich chodzimy ze studencką ekipą coś przekąsić, wypić piwko – fajny, luźny klimat, wyjątkowo smaczna pizza jak za te pieniądze.

Gość gość
Ja jestem ze Słonecznej i ciekawi mnie która to z maxi na kafe siedzi :D

Gość mikuku
Ale się reklama z Maxipizzy rzuciła xD Ja natomiast serdecznie odradzam tę pizzerię. Raz zamówiłam tam pizzę online i po otwarciu pudełka oniemiałam dwa razy. Pierwszy raz na jej widok - większość pizzy stanowiło ciasto a dodatków było jak mięsa w składzie taniej psiej karmy - do 4%. Drugi raz gdy spróbowałam - wstrętne, twarde, gumowate ciasto przypominające to z mrożonej pizzy. Paskudne zamówienie... Nic dziwnego, że tak histerycznie się reklamują. Osobiście lubię Telepizzę (z własną kompozycją dodatków) i Kilo Mąki na Piotrkowskiej. Jadłam kiedyś też pyszną pizzę na ul. Klonowej u Włochów, ale nie pamiętam nazwy. To było bardzo dawno temu :)

Gość willa

Jakie zgodne forum też ich polecam