Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kłotnia ze znajomą dzisiaj...o szulim

Polecane posty

Gość gość

Ja mówie szczerze, "nie podoba mi sie Szulim wyglada jak sztuczna lalka z sex shopu" bo wg mnie jest sztuczna jak kwiatki na cmentarzu, a moja znajoma"bo jej zazdroscisz".. a ja do nie"nie moge miec swojego zdania i musi mi sie podobac, bo tv ja wciska i promuje, nie rozumiesz, ze mozna nie zazdroscic komus(chyba sama sadzisz po sobie), a tylko stwierdzic fakt, bo ona jest zrobiona" moja znajoma" i co z tego, ja sobie tez zrobie zmarszczki, mam kase to moge na to wydac, zrobie sobie zeby i usta" rece opadaja..moja znajoma zamieniła sie w pustaka juz nie mozna z nia o niczym normalnym pogadac, tylko o seksie, kasie i pieknej naturalnej szulim PIEKNA TO JEST MONICA BELLUCI, a nie jakies sztuczne pudło promowane na sił e w tvnm

Gość gość
zgadzam się z Toba w 100%

Gość gość
bo jej zazdroscisz.znam to uczucie, krytykuje sie mloda idealna kobiete a chwali za urode starsza i zaokraglona (bo jej sie nie zazdrosci).tez tak robie, wyznaje to na kafeterii.to nieladnie

Gość gość
sorry, pomylilam osoby.zwracam honor, ani szulim ani belucci nie sa piekne i obydwie w tej samej kategorii wiekowej.piekna w tej kategorii jest np charlize theron

Gość gość
kurwa ja jej nie zazdroszcze!!! moze jedynie kasy, ktora ma, bo mogłaby za nia podrozowac, ale wygladu jej nie zazdroszcze, czy kazyd kto kogos krytykuje wg ciebie zazdrosci, siedzisz w mojej głowie i wiesz, ze jej zazdroszcze gosc z 11:21 udowodnie ci to, ze nie zazdroszcze chcesz pogadac ze mna na gg 2933830 poza tym jak mozna zazdrosic sztucznego zrobionego piekna? jakbym zazdrosciła to naturalnie pieknym np miss polski tej czarnulce, ona 100% urode ma swoja od boga, a nie od chirurga paulina krupińska, aneta kreglicka, anja rubik, sharon stone, charlize theron, one sa piekne i naturalne zero chirurgii im mogłabym zazdroscic, ale nie zazdroszcze, bo po co ja ze swojej urody jestem zadowolona, nie cierpie tylko jak mi ktos wmawia ze zazdroszcze komus bo skrytykowałam

Gość maz innejq2
o szulim powiem tyle przestańcie już karmić nas tym sztucznym tworem. On ten twór już sam nie wie ile jest go w samym sobie naturalnego. Jest to stare na siłę odmładzające się monstrum. Przy trzęsieniu ziemi pewnie te doklejki i nadklejki odpadną. Z naturalnej Agnieszki są już tylko w niej bebechy.poza tym po co jej uroda jak jest pyskata i wredna w swoim programie debilny..m zreszta zachowuje sie jak ostatnia idiotka, zero ambicji, przyczepiła sie kasy staraka i na siłe sie promuje i chce zabłysnac tylko co uroda od chirurga? za kase sponsora?no sorry co to za ideały swiat upada

Gość gość
Jestes smieszna bo sama sobie robisz pod gorke jezeli przyjmiemy ze ch.teron czy hak jej tam jest piekna a jest to prawda to 90% pozostalych kobiet to padaki to ze ona jest piekna nue oznacza ze szulim nie jest ladna a jest i nie chodzi z cycami na widoku wiec co ci przeszkadzaja ze sztuczne... buzie ma calkiem naturalna ladne usta i oczy minge to jest przyklad wtopy chirurgow plastycznych i botoksu

Gość gość
Moze chodzic z cycami na wierzchu, mi to nie przeszkadza, ja lubie jak dziewczyny pokazuja, co maja piekne, ale PO PROSTU MAM UCZULENIE, NA OPERACJE NA SZTUCZNOSC, KTORA KTOS MI WCISKA I MOWI, ZE TO JEST PIEKNO nie mam prawa miec swojego zdania , jej twarz od razu widac, ze jest , sztuczna, mimika ograniczona, usta powiekszone, jakies opuchniete policzki , czemu ktos mi chce na siłe wmówic ty z godziny 11:31 , wmawiasz mi ze jestem smieszne, bo mnie sie to nie podoba? MOZE TY JESTES SMIESZNA, bo tobie sie podoba, to co wciska ci telewizja i to co promuje tv, myslisz, ze tylko jedna szulim jest na swiecie, wiesz ile jest ładnych kobiet nienznanych w tvn, bo nie dały tyka szejkowi, bo maja swoje zasady, bo maja normalne rodziny i prace, ale sa ładniejsze i naturalniejsze niz szulim...widze je na ulicach...i nie zazdroszcze

Gość gośćdedededede
do gościów z 11:31 wg mnie ona wygląda jak trzecia płeć ani facet ani baba. Sztuczne coś. Monstrum To czy ktoś należy do najlepiej ubranych to liczy się tylko w kręgu ludzi telewizji i celebrytów. Uroda i dobry wygląd to rzecz względna każdy ma inne kryteria oceny, Opinia znawców mody to tylko opinia ich samych i nie musi się zgadzać z naszą. Powiedzcie mi jak może się podobać tak sztuczna osoba, bez charakteru i nastawiona tylko by zabłysnąć za pieniądze sponsora. Nie napisałam, tez nigdzie, ze jest brzydka, bo bym skłamała, moze jest nawet ładna, ale na pewno nie jeste pieknoscia na taka jaka ja tv chce wypromowac, czasem mam wrazenie ze tvnu zalezy by pokazywac tylko zrobione przez chirurga kobiety, jakby normalnie miałabyc to reklama wrecz chirurgii plastyczne, nie pokazuje sie tyle naturalnych tylko sztuczne.. Wszystko sztuczne ;włosy,usta,piersi,nos,tragedia. Jak to wszystko odklei to chłop z łóżka ucieknie ; i do sedna co z tego, ze po operacjach jest znosnia, powiedzcie mi jakie osoby dzisiaj promuje tv..puste i prostackie.. totalne prostactwo-ona w swym programie innym tyłki obrabia, niech o sobie powie w tym beznadziejnym programie -na językach-o odejściu od męża, o młodszym bogatym kochanku, o botoksie, operacjach plastycznych, o lekkim życiu za duże pieniądze itp.... DLA CIEBIE MOGE BYC SMIESZNA GOSCIÓWO Z GODZINY 11:31, dla mnie piekna jest rubikowa i przy tym mądra i ciepła i nie wyglada jak lalka z sex shopu, czemu jest moda na taka wulgarna facjate, wielkie wary zrobi i mysli, ze jest piekna..to nie jest piekno..to

Gość gość
sama jesteś pustakiem, kto w ogóle wyskakuje z takimi komentarzami?

Gość gość
to nie jest piekno..to moda na kure...stwo weszła nawet w kwestie urodowe, dzis niby piekne celebrytyki, to te przypominajace k...uwr....y i ulicznice z wygladu, zero SUBTELNOSCI W RYSACH WSZYSTKO PRZERYSOWANE..WIELKIE WARY, WIELKIE OCZY, NOCHAL, FUJ

Gość gość
gość dziś sorry, pomylilam osoby.zwracam honor, ani szulim ani belucci nie sa piekne i obydwie w tej samej kategorii wiekowej.piekna w tej kategorii jest np charlize theron xx Ta sama kategoria????? Przecież Belluci ma 50tkę na karku, a Szulim ma skończone 36 lat. To jaka ta sama kategoria? Belluci możesz zestawić z np z Anną Korcz, albo z Zeta-Jones, ale na pewno nie z Szulim, czy z Theron.

Gość gość
Z JAKIMI KOMENTARZAMI ?CZEMU PUSTAKIEM?BO MAM SWOJE ZDANIE I krytykuje głosno operacje plastyczne? co w tym pustego? nie uwazasz, ze to operacje plastyczne , gdy człowiek jest zdrowy i nic mu nie brakuje to własnie jest puste?

Gość gość
Co do jej wyglądu to mi nie przeszkadza teraz wszystkie są zrobione, ale jej osobowość to już inna sprawa strasznie mnie baba irytuje. Lansuje się na intelektualistkę, niby nie poddaje się trendom jest ponad to a jak co do czego to z niej taka autsajderka jak z mysiej pi.....pki trąbka. I zgadzam się że jest na siłę lansowana, naprawdę TVN nie dał rady nikogo lepszego do pracy znaleźć ? Podobne zdanie mam co do Kingi Rusin.

Gość gość
do 11:52 a jak myslisz, czy jej operacje nie maja zwiazku z tym, ze akurat ja tak usilnie promuja w tv? Kinga chociaz zna porzadnie jezyk obcy, ona nie zna. Ona jest pupilką prezesa tvn , dlatego, ze własnie czemu? jak myslisz, po co te cale operacje, zeby lepiej prezentowac sie w tv, cbyba przedobrzyła, ale laska tak poza wygladem nie ma zupełnie nic nie zaoferowania, zero rozwoju w innych dziedzinach, po prostu ona jest nieukiem i ma mała wiedze :)

Gość gość
gość dziś myślę ze ma jakieś plecy może sypia z tym prezesem. Jest beznadziejna, krytykuje celebrytów a sama to niby kim jest gwiazdą ????

matko kochana, jak sie można POKŁÓCIĆ z koleżanką o taką pierdołę?? Autorko, czy Ty aby nie przesadzasz?? A czy zrobiona? Nie wiem, ładna jest moim zdaniem. Ktoś tu pisał o Belluci- kurcze, to jest piękna kobieta!! Przede wszystkim jakaś, magnetyzująca, cudna :) A Szulim po prostu ładna urodą jaką maja tysiące kobiet.

Gość gość
taaaa jest czego zazdrościć, sztucznych cycow i twarzy coraz bardziej niepodobnej do siebie... zazdrościć to ja mogę naturalnie pieknej kobiecie z naturalnym biustem, np. magdalena mielcarz jest naturalna, do tego bogata, ma przystojnego męża i jej mogę zazdroscic... ale nie jakiejs szulim z silikonowymi cycami i obleśnym chlopakiem z dlugimi kudlami ktory wygląda bardziej na jej syna a nie faceta

Gość gość
sa 2 kategorie wiekowe, do 30 i po 30, tu sie nie ma o co spierac