Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wytłumaczcie mi zachowanie faceta, błagam

Polecane posty

Gość gość

Poznałam go tydzień temu, wymieniliśmy się numerami (on to zaproponował). Ja powiedziałam, ze się odezwę. Po kilku dniach napisałam mu, ze ktoś mnie odwiedził na kilka dni i czy nie chce wyskoczyć z nami na drinka. Odpowiedzial, że tak ale podal termin który mi absolutnie nie pasował więc odpisałam że wtedy nie dam rady itd. Po tamtych wiadomościach widziałam go kilka razy (pracujemy w tej samej firmie), ale traktuje mnie dziwnie oschle, jakby był obrażony czy coś :O o co może mu chodzić? wg mnie są dwa wyjścia: albo sobie pomyslal, ze mi się podoba i chce schłodzić relację (ale to chyba głupie bo sam zaproponował wymianę numerów żeby się kiedyś spotkać), a druga opcja jest taka ze sie obraził, że się wiecej nie odezwałam. Co myślicie? :O

Gość gość
up

Gość gość
Ile macie lat? Najlepiej byłoby po prostu z nim porozmawiać. Jeśli obawiasz się zrobić to na żywo, to napisz mu po prostu smsa, oczywiście bez żadnych pretensji. Być może się spłoszył. Faceci mają wielkie ego, które łatwo urazić.

Gość gość
o dziekuje, że mi odpisałaś :) mamy po 25 lat, więc teoretycznie jesteśmy dorosli, ale widząc jego zachowanie mam wrażenie że on jeszcze nie dorosl