Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy które mają wózek jedo fyn memo

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie czy macie problem z wpakowaniem go do bagażnika ? Mamy opla corsę i bagażnik w nim nie jest duży, boję się że nam ten wózek do niego nie wejdzie. Za miesiąc będziemy mogli dopiero obejrzeć go na żywo i wtedy się okaże. Czy przy średnich wymiarach bagażnikiem mieścicie ten wózek w samochodzie?

Gość gość
Ja mam vw borę i miałam problem. Mój bagażnik nie otwiera się razem z szybą i ciężko jest wcisnąć stelaż do bagażnika,więc jeżeli twój bagażnik otwiera się razem z szybą to powinno być ok. Koleżanka ma vw polo i u niej lepiej było wsadzić wózek mimo ,że auto ma mniejsze.

Gość serotkaa
No musze odpowiedziec bo mam i jedo fyn memo i opla corsę :) To na szczęście nie jest nasz samochód rodzinny tylko mój osobisty, mąż ma dużo wiekszy i nim głównie jeździmy na jakieś wspólne wyjazdy. No ale czasami w czasie urlopu macierzyńskiego podróżowałam z córką corsą i jakoś dawałam radę. Nie ma szans żeby do bagażnika wsadzić cały wózek z gondolą. Ja lokowałam w bagażniku gondolę, a stelaż z kólkami pakowałam z tyłu za siedzeniem pasażera - córeczka w nosidełku była wtedy wpinana za moim fotelem. Stelaż okręcałam i mocno przypinałam pasem, żeby w razie czego na pewno nie przesunął się w strone córki. Niestety stelaż nie mieści się do bagażnika bez odpinania kółek - przez trochę kółka odpinałam (zawsze brudne ręce) i gondolę woziłam w środku, ale potem wymysliłam to drugie rozwiązanie i uznałam je za lepsze :) No więc da się, ale nie na większe rodzinne wyprawy - z mężem, bagażami... Wtedy raczej nie ma opcji :)

Gość gość
tak otwiera się z szybą, bardzo mi się ten wózek podoba i szkoda byłoby rezygnować z niego ze względu że nie zmieści się do samochodu:(

Gość serotkaa
Tak. Wózek jest super. Ja go uwielbiam. Skrętny, zwrotny, rewelacyjnie się prowadzi, moim zdaniem ma bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

Gość gość
mój mąż tez zasugerował opcję z tym stelażem za siedzeniem pasażera a gondola do bagażnika, z czasem myślimy o zainstalowaniu bagażnika na dachu i tam najwyżej umieścimy bagaże wybierając się na jakiś wyjazd sierotkaa a to jest ta najnowsza corsa czy starszy model że się już tak dociekliwie spytam :)