Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu jak ktos jest introwertykiem to ludzie robia z niego nadetego bufona?

Polecane posty

Gość gość

nie lubie tego, widac po ludziach, ze mysla, ze czuje sie od nich lepsza :( a wcale tak nie jest, wlasciwie to nie jest zwyczajny introwertyzm, ja mam troche nerwice czy jakas fobie spoleczna i ciagle sie boje, ze wyjde na natretna, ze ludzie beda mnie mieli dosyc, wiec nie moge sie otworzyc, strasznie dluuuuugo mysle co komus odpisac, szczegolnie chlopakowi. Nie moge nawiazac przyjazni jak kolezanki sie na mnie obraza, bo np. przez swoja paranoje ze uzna mnie za natretna nie kontaktuje sie z nia, mam mysli w stylu "on/ona jest dla mnie zbyt fajny/a, ma swoje zycie" itp

Gość gość
Ja mam nerwice, tylko ze jestem facetem. Nie otwieram sie na ludzi, Ogólnie to ich nie lubię.

Gość gość
bo nie siedzą w twojej głowie więc nie wiedzą. Mam takiego znajomego, również introwertyk i przez jego kompletny brak przyzwyczajenia do przebywania z ludźmi potrafi być po prostu niegrzeczny.

Gość gość
Dla mnie ludzie to zera. Kobiety zwłaszcza.

Gość gość
ja lubie ludzi, ale czesto mnie wkurza ich plytkosc, to, jak szybko wyrabiaja sobie o kims zdanie,...

Gość gość
Ja nie. Nigdy kobiecie nie zaufam i się przed żadną nie otworzę. Lepszy seks z d*******.

Gość gość
a jak mają wyrobić sobie zdanie na temat kogoś kto nigdy nie zadzwoni, nie chce z nimi rozmawiać i generalnie ma ich gdzieś? Nie są płytcy, po prostu się nie narzucają