Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćabc

toksyczni rodzice mojego chłopaka

Polecane posty

Gość gośćabc

Chodzi o to ze wybierają mu wszystko, ma się bezwzględnie podporządkować do tego co mu narzuca bo jeśli nie to podważają jego autorytet i starają się uświadomić mu ze jest bez nich nikim. Teraz kupuje samochód i najgorze jest to ze ma kupić samochód który odpowiada im mimo że będzie jego własnością nie ma żadnej wolnosci wyboru. pod koniec kwietnia zamieszkamy razem. Ale jak on ma się zachować w sprawie kupna auta postawić na swoim czy dalej pozwolić sobie na,, beze mnie jesteś nikim " jakieś porady??

Gość gość z Zamościa
Kogo to kurrw@ obchodzi?

Gość gośćabc
Po chuj się odzywasz jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie

Gość gość
rodzice robią to, na co Twój facet im pozwala, skoro nie ma jaj żeby sie postawić to sobie uzywają, w życiu nie układałabym sobie życia z kimś kto jest takim mamisynkiem bez charakteru i własnej woli

Gość gość
Ale kupuje samochód za ich pieniądze?

Gość gość
to zalezy kto płaci i czy wybór rodziców mu odpowiada

Gość gośćabc
za ich ponieważ tak się ofiarowali zeby nie kupywał za swoje bo oni dadzą na taki jaki bedzie chciał. Ale maja córeczke ma 21 lat. Jest dla nich jak bogini co powie jest swiete.! I kiedy w styczniu dowiedzieli sie ze jestem w ciazy to powiedziala ze osobiscie dopilnuje by mój chlopak a jej brat nie dostał nic. ponieważ ja nie pije dzień dnia tak jak w jego rodzinie to nie pasuje do niej ( moj chlopak nie pije ) ale wiedza o ciazy od stycznia a ofiarowali sie w lutym pod koniec. Mogli by powiedziec rozmyslilismy sie i nie prowadzac go za nos. bo widze jak bardzo boli go gdy ogląda samochód mówi im o nim a oni go jak powietrze traktują

Gość gośćabc
Nie pasuje jemu ich wybor

Gość gość
To niech sam płaci. Wtedy nikt mu sie nie bedzie wtracal.