Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajuna

Jak zmienić swoje życie

Polecane posty

Gość ajuna

Czy wy też macie czasem uczucie że stoicie w miejscu? Macie marzenia, pomysły dzięki którym czujecie że żyjecie ale nie potraficie ich zrealizować? Ja tak właśnie mam, totalny mętlik w głowie i pustka. Przeraża mnie myśl przeżycia całego życia w jednym miejscu lub co gorsza wpakowania się w schemat życia praca od 8-16-dom-praca-dom i tak w kółko.. Potem obudzić się z ręką w nocniku i żałować że nie zrobilo się tego i tego, nie było się w tych wymarzonych miejscach..nie zwiedziło tych miejsc o których zawsze się marzyło. Wiele osób umie realizować swoje cele i śmiało iść przez życie, nie brakuje im pewności siebie i..pieniędzy na zrealizowanie tych celów. Od czego zacząć? Jestem młoda ale czas leci szybko..Od zmian wewnątrz siebie, to na pewno. Dbam o zdrowie fizyczne, nie koniecznie o psychiczne bo właśnie takie momenty bezradności życiowej mnie dołują ale nie jest źle..są też dobre dni, jednak z perspektywy czasu nic z nich nie wychodzi..brakuje mi tylko pozytywnych bodźców ktore by mnie zmotywowały do działania. Co robić? Wiem że wiele osób ma ten sam problem jak sobie radzicie?

Gość ajuna
nie było się w tych wymarzonych miejscach..nie zwiedziło tych miejsc o których zawsze się marzyło. - przepraszam za to zdanie :))