Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety po sn czemu godzicie sie na te wiadra ?

Polecane posty

Gość gość

nie lepiej cc tylko z wypadajaca pochwa chodzic? :D

Gość gość
Pierwszo slysze zeby kazda po sn miala wypadajaca pochwe. Jeszcze tego na oczy nie widzialam

Gość gość
przyloz lusterko do swojego krocza , ja je juz widzialam :(

Gość gość
Po Co lusterko podkladac? Ale masz zboczenie.

Gość gość
wiadro to ty masz zamiast mozgu w glowie autorko.Tylko jak ty sie nato godzisz?

Gość gośćd
Jara cie to s_u_k_o

Gość gość
19;47 masz racje w 100 procentach

Gość gość
Niestety lekarz nie chcial wypisac skierowania na cc, a w moim miescie jeden szpital jeszcze ten moj gin na oddziale pracowal, wiec rodzilam sn ale żałuje, faktycznie jest luz. Wiec jesli kobiety mowia ze po sn sa ciasniejsze to mozna to tylko miedzy bajki wlozyc

Gość gość
do goscia 19:48 Ja jestem z tych matek, które mają ciasniejsza po porodzie. To była moja pierwsz ciąza, byłam przestraszona tym co bedzie po porodzie, nawet długo rozważałam cesarke. Ze strachu ćwiczyłam całą ciąże mięsnie Kegla, masaz krocza. Już przed porodem mąż zauwazyl, że jestem tam bardziej napieta. Przed porodem piłam napar z lisci malin i wiesolek. Porod swoje trwal, ale połozna twierdziła, ze wszystko jest bardzo elastyczne. Obyło się bez nacięcia. Miałam kilka szwów wewnatrz, ze względu, że dziecko zahaczyło. Po porodzie jak juz nie czulam wiekszego bolu cwiczyłam miesnie kegla. Mąz odczuwa pelna satysfakcje, ja tez.

Gość gość
a po cc jak ci konował wyje... bliznę na pół brzucha to też efekt nie jest za cudny

Gość miiiiiiii
Nie bylam nacinana, ani zszywana, dziecko 3100 wiec tez nie olbrzym i luz jest i nikt mi nie wmowi ze nie ma roznicy bo jest! Dlatego też drugie dziecko rodzi się szybciej gdyż jest juz luzniej.

Gość gość
Ta jasne ciasniejsza, chyba sama w to nie wierzysz. Wiadomo ze drugie dziecko wychodzi zawsze szybciej a to dlatego że jest juz luźnej

Gość gość
Ja niestety też po porodzie nieduzego dziecka mam powikłania w postaci opuszczonej szyjki macicy i ścian pochwy.. Moim zdaniem poród byl zbyt szybki i naderwaly mi sie wiezadła i miesnie.. :(

Gość gość
ale wy jestescie glupie , mmozna tlumaczyc ale po co i tak sie nie przetlumaczy , to ze ty tak masz to nie znaczy ze ktos ma tak samo ! ja 5 msc temu rodzilam pierwsze dziecko sn bylam nacięta i ppękłam w środku , ale polozna mnie tak zszyła że przez nasze "pierwsze " razy po porodzie , bolało mnie bo bylo tak ciasno ... teraz juz się chyba przyzwyczaiłam :P ale tak ! to mozliwe! jestem ciaśniejsza PO niż PRZED :D

Gość gość
20:58 wytłumacz jak to jest anatomicznie możliwe że po szyciu krocza masz czasniejsza pochwe? :D :D :D

Gość gość
bo te kobiety kochaja sie tylko by sie plodzic, a nie dla przyjemnosci :DDD