Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maćko1999

Problem

Polecane posty

Gość Maćko1999

Witam, mam na imię Maciej, mam 16 lat i mam pewien problem. Jakiś czas temu, odkryłem że podniecają mnie pieluszki dziecięce. Wiem, że to brzmi dziwnie, a może nawet śmiesznie (chce podkreślić, że nie podniecają mnie dzieci w pieluszkach, tylko ja ewentualnie same pieluszki lub w nich). Na samą myśl o nich, podniecałem się. Starałem się z tym walczyć, ale nic mi nie pomagało. Jakiś czas temu, postanowiłem, że kupię sobie kilka pieluszek, i będę w nich chodził. Spodziewałem, się takiego samego rezultatu, ale tutaj zdziwienie. Noszę je na sobie (nie cały czas) już jakiś czas, i jak na razie, jeszcze się nie masturbowałem. Pieluszki noszę do szkoły i śpię w nich. Moi rodzice nic o tym nie wiedzą. Czy to jest normalne? Jak mam walczyć z masturbacją? Czy nadal nosić pieluszki, skoro one nie podniecają mnie gdy je noszę? To jest dla mnie dziwne - noszenie pieluszek mnie nie podnieca, traktuję to jako normalną "bieliznę" - a myśl o nich, fantazjowanie tak i to bardzo. Co radzicie?

Gość gość
koniecznie idz do psychologa lub sexuologa

Gość gość
polaczki to mają fiksacje . jedne podnieca kupa jej zjadanie innego polaczka pieluszki.