Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nokian

Szukam dziewczyny z epilepsją!

Polecane posty

Gość Nokian

Mam 35 lat,177 cm wzrostu,bez nałogów,niekarany,pracuję a do szczęścia potrzebuję dziewczyny która na słowo padaczka reaguje normalnie.Konkretnie szukam dziewczyny(27-35 lat)z woj.mazowieckiego,poważnie myślącej o życiu,wiedzącej czym jest szacunek człowieka,uczciwość,szczerość,umiejącej docenić wnętrze innego człowieka i szanującej ludzi niepełnosprawnych.Jeżeli chciałabyś poznać faceta z epi-napisz.

Gość gość
Wciąż szukam dziewczyny z epi.Jeżeli chciałabyś poznać faceta z lekką epi(petit mal) bo sama masz ten problem w sobie-napisz przekonując mnie że naprawdę tego chcesz.Dwoje takich ludzi może się doskonale rozumieć.

Gość gość
może szukaj na jakis specjalistycznych forach o epilepsji, a nie na tym bagnie :o

Gość gość
Żyje się tylko raz a mając przy sobie osobę wiedzącą jak się żyje z epilepsją w tym kraju,życie z pewnością byłoby piękniejsze.Kto nie szuka ten nie znajdzie.Dwójka z tym samym problemem życiowym mogłaby rozumieć się bez słów.Jeżeli chciałabyś poznać faceta z epi,znajdziesz mnie na portalu pełnosprawny.pl

Gość Nokian
Jeśli przeczyta ten post dziewczyna wiedząca jakie jest życie z epilepsją i chcąca poznać faceta z epi -znajdziesz mnie jeszcze na portalu Randki24,log:Nokian34

Gość Nokian
Wciąż szukam tej jedynej bez zobowiązań z epi lub zdrowej na słowo padaczka(petit mal)reagującej normalnie,wiedzącej czym jest uczciwość,szczerość i szacunek innych.Niestety z dnia na dzień tracę nadzieję że w tym zacofanym kraju odezwie się ta jedyna,odważna nie ukrywająca epi w sobie lub zdrowa której potrzebny facet.Jeśli dość masz samotnych wieczorów,potrzebujesz kogoś na dłużej,porozmawiasz ze mną na:Randki24,log:nokian34 lub odpowiedz na moje ogłoszenie pt:,,Szukam Ciebie!",Sochaczew,zamieszczone w Alegratka.

Gość Nokian
Wciąż Cię szukam,może rok 2016 pozwoli zapoznać samotną z epi lub odważną,zdrową dla której facet z lekką epi(petit mal) jest wart poznania.Jeśli przydałby Ci się 36-latek bez nałogów,niekarany,pracujący,ze średnim wykształceniem-odpisz odpowiadając na moje ogłoszenie pt:,,Poszukuję odważnych!",Sochaczew,zamieszczone w Alegratka.

Gość gość
Ale w czym problem zeby byc z kimd kto ms lub nie ma padaczki? Naprawde to ma znaczenie? Jak sie kogos kochs lub dopiero co pozna s cos zaiskrzy to informacja o padaczce nie powinna byc przeszkoda....