Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stara elita tego forum pamietacie

Polecane posty

Gość gość

pamiętacie nielubieuk,numerowaa,plenerową żonę kogo jeszcze pamietacie ze starej elity pozapolską.

Gość gość
mayor of london byla, domowa zona czy jakos tak, ten idiota aparat 001 czy 007 co usilnie dziewczyny szukal

Gość gość
Ale posrancow boli, ze wreszcie ktos zaczął o tych pajacach prawdę pisać.

Gość gość
domowa żona z tego co wiem potem pisała jako plenerowa żona i chwaliła się mężem z walii była też pani co często dawała tu linki o polkach z ciapatym

Gość gość
Belledejour (czy jakos tak) iskra boża, agnieszka (która zasłyneła grzybicą okolic intymnych i jazdą na wózku widłowym), oraz Prezes Wertyp i jego wąż zbożowy :D aha i zeta ale on tu siedzi do dziś (nasz kafe posraniec)

Gość gość
Haha elita na kafe a przyklad zmarnowanych zyc w realu :D

Gość gość
Prosze mnie nie zaliczac do elity razem z tymi kretynkami mayor i domowa.

Gość gość
Do goscia co twierdzi, ze to zmarnowane zycia. Znasz kogos osobiscie, ze tak twierdzisz? Czy moze to sa twoje pobozne zyczenia??

Gość gość
Iskra boża- ciebie pamiętam z zalogowanych ników dlatego zaliczam cie do elity ;) sama tu kiedyś pisałam pod stałym nikiem, ale jak zmienili kafe to teraz tylko pod pomarańczką.

Gość gość
Aha! Kompletnie zapomniałam o wariatce ROR i o Azjatyckiej Pani.

Ja to wpadam tu, żeby się rozerwać ;) Plus zobaczyć, co koleżanki po fachu robią na swoim wątku.

Gość gość
Pamietam jak był dym z Mayor bajkopisarką ktora leciała na nauczyciela swojego syna. Ta to miała z deklem. I chyba nawet tozsamość swojej koleżanki ukradła (podawala sie za nia w ktoryms z topików). No i kiedyś jakieś zdjęcie czyjegoś dzieciaka krążyło, że niby wygląda jak troll. Wg mnie normalne mieszane dziecko, a widziałam już wiele brzydkich mieszańców ale to wyszło nawet ok.

Gość gość
A lukrecja z łiłoszem :D nielubieuk dalej tutaj jest, przecież to ten debil co lata po wszystkich tematach i wyzywa każdego tylko pod pomarańczą

Gość Nie jestem nielubieuk
Hahahahahaha ale posrance hahahahaha intryguje was co dzyndzle ? Hahahah

Gość gość
Uderz w stół a posraniec się odezwie no i zaszczekał nam :D

Gość gość
A pamietacie jak mayor miala niby romans z Kevinem Baconem? hahah to byl moj ulubiony watek z mayor w tle.

Gość gość
Mayor to legenda. Pamietam jak zakumplowala sie z jedna forumowiczka i sie spotykały zapraszały sie do siebie i Mayor zaczęła sypiać z jej synem 18 letnim. :D wrzucała z nim fotki ze niby w ciąży z nim była ... Temat rzeka.

Gość gość
co??? tego to nie slyszalam! Ale jazda! pamietam tak trzy po trzy ta cala Mayor. Wiem, ze miala jakiegos amerykanina bo wklejala tu foty z nim, no i jeszcze byl tu link do jej zdjec z rodzina oraz w jakims obskurnym hoteliku. Ona ma chyba syna takiego malego z 9 lat moze ma. Tak ja pamietam. Najbardziej to kojarze Zdesperowana zone bo ona tu przesiadywala calymi dniami.

Gość gość
Ta koleżanka to tu pisała na forum nie pamietam nicku , chyba okon czy jakoś tak , ale był taki temat " polskie dzieci w angielskich szkołach " i tam sie Mayor udzielała. Zaprzyjaźniły sie , pamietam dokładnie bo pisałam tez w tym temacie. Ta okoń zaprosiła ja do siebie na weekend... Mam nadzieje ze znajda sie koleżanki z tamtego tematu i potwierdza jak było.

Gość gość
Amerykanin to był juz późnej, ona wrzucała fotki kiedy była jeszcze żona araba. Z kevinem baconem była na premierze filmu, założyła topik ze potrzebuje pomocy zeby jej doradzić w czym isc. Foty z kevinem wrzuciła.

Gość gość
Tak tez pamietam ta Mayor. Miala na imie Aska i pisala niesamowite brednie. Niezle kuku na muniu. Raz ja widzialam nawet w metrze. Poznalam ze zdjec :) Szkoda, ze juz nie pisza tu osoby ze starej ekipy bo ciekawe tematy byly. Teraz to kroluje jakis idiota, ktory obraza wszystkich po kolei. Albo tematy o tym ile trzeba zarabiac aby utrzymac sie w Londynie. Nuuuuda przez duze N

Gość gość
Kiedys wchodziła czesto na kafeterie bo tematy były ciekawe. Teraz syf dno i trzy metry mułu.

Gość gość
Och, a mnie nikt nie pamięta:(

Gość gość
Wreszcie ktos zaczal pisać prawdę o tych emigracyjnych posrancach, to i zamknęla ta trzoda swoje świnskie ryje.

Gość gość
Emigracyjny posraniec to ty. S********j do polski i przestan sie odzywac bo tylko smierdzi ci z japy. O mayor moglabym napisac esej. Hahahaha tak najezdzala na te w zwiazkach mieszanych, a sama zdradzala amerykanca z pakistanczykiem. Hipokrytka zasrana...Moglabym napisac sporo, ale nie bede sie taplac w jej gowniamym zyciu.

Gość gość
Moge was zapewnic ze wiekszosc z tych wymienionych siedzi tu pod pomaramczkami ;) ja na przyklad. Od kiedy kafe wprowadzilo zmiany nie chce mi sie logować.

Gość gość
To pewnie jestes zdz. Sama napisala ze bedzie pod pomaranczami siedziec :D