Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lajonna

czeste sprzeczki w małżeństwie odbieraja mi radość życia

Polecane posty

Gość lajonna

Często cos jest nie tak. Mamy spory o pieniądze, o sprzątanie, o spędzanie wolnegoczasu, o wiele rzeczy. Brakuje mi tego ze wieczorem zamiast przytulic sie do meza toczymy jakies walki po czym kazde odwraca sie w swoja strone. Na ppoczątku lagodzilam sytuacje, ale ile mozna zwłaszcza ze nastepego dnia zaczynaly sie boje od nowa. Od jakiegoś czasu juz to olewam i po prostu nie komentuje problemów męża w moja strone. On czasem jak widzi ze mnie nie proponuje lub doprowadza do lez (bo jeste w ciąży i szaleją mi hormony) to stopuje i mowi lagodnie. Nie przytuli mnie jednak nie pocaluje nje powie ze kocha. Po prostu zatrzyma wojne bysmy mogli w miare spokojni pójść spać. W pierwszej ciąży bylo jakoś inaczej czeste przytulanki rozmowy o dziecku radość. Teraz o drugim dziecku nie mowimy prawie nic czulosci zero... a ja tego potrzebuje. I mowilam to wiele razyto przytulal na chwile a oopóźniej to samo. Gdy nie ma kłótni jest wcale nie lepiej bo maz oglada tv czy czyta cos w internecie. Sam z siebie do mnie nie podchodzi. Ostatnio każdej nocy jak klade sie do lozka mysle jak mi zle... wolalabym zeby lezal ze mna przytulony ale sama nie mam zamiaru ciagle sie o to prosić. Do tego jestem w 7 mc ciazy i czuje sie mega słabo. Wpadam w anemie j faktycznie podczas dnia jestem niemalze nieprzytomna. Nie mam sily nawet na rozmowy a co dopiero na sprzeczki. Dzialam jak automat. Nie wiem juz jak zmienic moja sytuacje. Wiele sporów ciagnie sie za nami juz kilka lat bo kazde z nas ma inne zdanie na ten sam temat. Brakuje mi juz sik na to wszystko.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować