Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Szybko Schudne?

Polecane posty

Gość gość

Hej jestem na diecie 600kcal czasem 700 i cwicze wieczorami około 30min narazie mam zamiar jeszcze do tego zazywać l-karnityne jakie efekty beda widoczne po miesiacu?? ( Dodam że nigdy sie nie odchudzałam waze 61kg

Gość gość
up

Gość agoga
Schudniesz, ale po roku będziesz miała 10 kg więcej i dołączysz do kobiet, które cale życie się odchudzają. Jak widać na tym forum, tak działają te wszystkie cudowne mono-diety i głodówki. Takie diety poniżej „podstawowej przemiany materii” powodują jojo i wcale nie musisz się obżerać po diecie. To głodówki i wygłodniały organizm wszystko, co dostanie odkłada. Wylicz sobie podstawową przemianę materii (PPM) i jedz mniej więcej tyle kalorii ile ci wyjdzie, jeśli będziesz ćwiczyć, dodaj sobie np. 300 kcal. Będziesz chudła wolniej, ale na stałe i zdrowo; włosy, skóra i paznokcie będą piękne. A jak już schudniesz ule chcesz, powoli wychodź z diety stopniowo dodając np. 100 kcal, co kilka dni. Liczenie kalorii jest upierdliwe, tylko na początku, później już wiesz na oko. A co do 500 kcal, to ostatecznie możesz zastosować dietę 5/2 (Mosleya); dwa dni w tygodniu, nienastępujące po sobie, ale w pozostałe dni koniecznie musisz jeść normalnie tzn. ponad PPM

Gość Ewkkka422
a czy widzieliście już najnowsze wyniki głosowania internautów na najlepsze tabletki na odchudzanie? wyniki dostępne na stronie rtno.pl

Gość gość
te wszystkie tabletki nie działają, bez MŻ i ćwiczeń nikt nie schudnie , a gdyby ktoś wynalazł tabletkę na otyłość dostałby nagrodę Nobla;)

Gość gość
gościou - widomo, ze same tabletki nie działają. Nikt przecież tak nie twierdzi. Chodzi o to, ze będąc na diecie i ćwiczeniach, gdy si e suplementujemy dobrymi tabsami, to powinno nam być łatwiej utrzymać dietę. A do autora wątku - czy my siedzimy w Twojej skórze, aby wiedziec ile schudniesz i jak szybko przy takim trybie życia? To Ty nam to powiedz za miesiąc czy dwa. I zgadzam się z tym, że po krótkich rygorystycznych dietach (które działają jak najbardziej) jest jojo - czy to po miesiącu, czy po pół roku, ale jest. Wiem, co piszę - "odchudzam" się już tak 20 lat .....

Gość gośćinezka
Nikt nie powiedział że odchudzanie to łatwa sprawa.Przede wszystkim dieta i ruch dodatkowo można stosować tabletki Foreverslim.Dla mnie akurat takie połączenie okazało się drogą do sukcesu.W trzy miesiące pozbyć się 13 kg nadwagi to spory sukces.

Gość gość
Juz schudłam 4,5 kilo w 3 tyg i nie jestem głodna wcale bo sie najadam :)

Gość gość
To twój organizm jest głodny, chociaż ty możesz tego nie czuć. Na diecie poniżej 1200 kcal twój organizm nie dostaje wszystkich potrzebnych składników do prawidłowego funkcjonowania. Po dłuższym stosowaniu, posypia ci się mięśnie, włosy, skora, a także praca hormonów; możesz stracić miesiączkę. A kilogramy i tak wrócą, bo to niemożliwe, żeby człowiek na dłuższa metę żył na takiej ilości kalorii. To naukowo udowodnione, organizm po długim okresie głodu, rzuca się na jedzenie. Tak działa mechanizm jojo.

Gość gość
Żeby chudnąć trzeba jeść.

Gość gość
Ja jem ale zdrową zywnośc i po godz 19 czasem 20 już nic nie jem zalezy o ktorej idę spać do tego cwicze i dlatego są efekty nie zagładzam sie :)

Gość gość
600 kcal to mało! To tylko zwalnia metabolizm. Powinnaś jeść przynajmniej 1000 kcal, ograniczyć węglowodany, jeść małe porcje regularnie. Ja tak schudłam, do tego stosowałam Fitness Authority z http://swiatsupli.pl/ i 5 kg w 2 miesiące poszło. ;)

Gość gość
Ja tez rzucałam się na różne diety i sposoby ale zawsze z marnym skutkiem. Dopiero po namowie koleżanki kupiłam Foreverslim i waga zaczęła spadać. Fakt, ze sporo ćwiczę, ale nie stosuję drakońskich diet jak to robiłam wcześniej.

Gość gośćPolitka
Dokładnie Foreverslim to moim skromnym zdaniem jedne z lepszych tabletek dzięki którym się chudnie.U mnie połączenie diety fitnessu i tych tabletek dało znakomity efekt.O skład tych tabletek nie trzeba się martwić bo to tylko składniki naturalnego pochodzenie nie szkodzące zdrowiu.

Gość gośćmega
Schudniesz ale kiedy powrócisz do normalnego jedzenia znowu przytyjesz, lepiej np. zwiększyć ilość zjadanych kalorii a więcej ćwiczyć, nie dajesz rady z ćwiczeniem spróbuj czegoś takiego jak acetomale, też przyspieszy efekt.

Gość gość
ewentualnie spróbuj tabletki Slimcea

Gość gość
nic na mnie nie działało. Nawet diety zawsze kończyły się efektem jojo. Inaczje było kiedy zaplanowałam sobie odpowiednią diete dla siebie przy pomocy dietetyka. Dołączyłam Slimcea i spadek był bardzo duży ale i bezpieczny.

Gość gość
Taak , a świstak siedzi i zawija. Te wszystkie wasze specyfiki to na dają się do kosza. zdrowe, racjonalne odżywianie ( nie głupia dieta) i jakaś forma ruchu, chociaż 3 razy w tygodniu