Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny czy kupilybyscie buty w deichmanie albo ccc?przeciez to szajs

Polecane posty

Gość gość

tanie i chinskie buty??nie lepiej dolozyc do marek typu wojas i gino rossi i miec porzadne buty ??

Gość gość
Lasocki ma tam swoje buty, uważam że są super, świetna firma i ze skóry i bardzo ładne modele

Gość gośćula
tylko lasockiego tam kupuje,te całe jenifer czy jak im tam to straszny szajs widoczny gołym okiem ,klej widać ,jakieś krzywe i w ogóle. Dziwią mnie ludzie którzy mówia że kupuja te tanie buty bo nie maja kasy bo reasumujac to tanie wychodzi 5 x drozej bo stale noszą je do naprawy ,albo muszą wyrzucic i kupic nowe. moja matka tak ma ,zawsze kupuje jakies badziewie ( nie tylko buty) a pozniej reperuje ,klnie i znów kupuje szajs,mimo że kase ma

Gość ja kupuje
Ja kupuje w deichmanie bardzo czesto. Korzystam tez z innym nie markowych sklepow. Dzieki czemu mam kilka par a nie jedna z super metka. Nie lubie chodzic ciagle w tych samych butach. Lubie robic rozne stylizacje. Dlatego wole kupic wiecej tanich niz cos drozszego. Co rok I tak calkowicie wymieniam obuwie. Nigdy nie musialam jednak korzystac z reklamacji. Buty nie okazaly sie szajsem. Nie zarabiam tyle by moc sobie pozwolic na wieksza ilosc butow drozszych. I chybw tego nie potrzebuje skoro te mi wystarczaja:) ciuszki tez kupuje w sieciowkach lub na bazarku. Zycie.

Gość gość
ale w deichmanie nie ma nawet skorzanych porzadnych balerinek..

Gość ja kupuje
I nigdy nie wybralabym butow zle zrobionych z jakims klejem. Zawsze wybieram ladnie wykonczone pary. I nie wyrzucam butow z powodu rozwalenia.

Gość gość
Balerinek w deichmanie akurat nie kupuje bo mi szkoda np 70 zl na tego typu buciki. Balerinki kupuje w zwyklym sklepie za ok 30 I zyje. Ale latem to I tak w sandalkach I klapeczkach chodze najwiecej.

Gość gość
Nazwać gino rossi porządnymi butami może tylko osoba nie znająca się kompletnie na butach :D Droższe nie znaczy porządne. Gino to wyjątkowy szajs :O

Gość gość
weźcie z tymi balerinami w balerinach wyglądają dobrze dziewczynki do 13 roku życia oraz kobiet o superdługich nogach Mam nadzieję, ze moda na te kłapcie się skończy bo patrzeć nie można :p Co do tanich - drogich butów - w wielu przypadkach widać i czuć różnicę, szczególnie w komforcie stóp. ale czasem naprawdę można kupić niedrogie, ładne i przyjazne nogom buty. nie ma co generalizować

Gość gośćula
ja kupuje widocznie Ty stawiasz na ilość ,a ja na jakosć ,wolę miec 5-6 par butów ale wygodnych i porzadnych i nie chodzi o mętkę bo nie kupuje butów dla lansu,a stylizacji nie robię bo od lat mam swój styl niezależny od mody

Gość gość
Taa lasocki super firma swietne buty -- badziewie i tyle. Kupiłam buty lasockiego po pól roku starta, dziurawa podeszwa. Nigdy już tam nic nie kupie

Gość gość
Tez wole miec butow duzo niz z metka. Nigdy mi nie przyszlo do glowy, ze cos jest nie tak z butami z sieciowek np.

Gość gość
skórzane buty z daichmanna sa bardzo dobre, wygodne i trwałe[kozaki mam 5 lat i wyglądają ekstra, a często w nich chodzę, mimo że mam sporo butów]. jak bylam biedną studentką nosiłam ich "plastiki" i też były dobrej jakości, nie smierdzą tanim tworzywem, kozaki wytrzymywały 2 sezony noszone jako jedyna para, czyli bez zarzutu, nie przemakały. ceny, zwłaszcza w promocji, wręcz smieszne i solidna niemiecka jakość- do wielu kilkakrotnie drozszych i renomowanych marek mam znacznie więcej zastrzeżeń

Gość gość
a ja kupuję w deichmannie i cena jest tu drugorzędna,muszę wybierać modele z serii Medicus ,niektóre fasony wyglądają tak "babciowo" ale są też takie w miarę znośne,po operacji nóg tylko w takich butach mogę chodzić i jakoś funkcjonować

Gość gość
mnie jakość średnio interesuje, wolę mieć dużo butów, które są ładne i w których wyglądam dobrze, aniżeli paskudztwa z Wojasa albo Aldo - no sorry, ale te buty są po prostu brzydkie :) a buty, które mi się faktycznie podobają i są wykonane we Włoszech zaczynają się od 300...euro :)

Gość gość
mnie jakość średnio interesuje, wolę mieć dużo butów, które są ładne i w których wyglądam dobrze, aniżeli paskudztwa z Wojasa albo Aldo - no sorry, ale te buty są po prostu brzydkie :) a buty, które mi się faktycznie podobają i są wykonane we Włoszech zaczynają się od 300...euro :)

Gość gość

Gość gość
baleriny to akurat całkiem ładne dziewczęce buty do tego praktyczne- nie wiem kto pisze te opinie: chyba kobiety mające wielkie platfusy- wtedy rzeczywiście w balerinach nie wygląda się zbyt atrakcyjnie albo nie chodzące do pracy- sorry, ale nawet jak masz bardzo wygodne czółenka na umiarkowanym obcasie, to po 10 godzinach na nogach jest masakra.. ale jak ktoś nie widzi problemu, zeby dzień w dzień spędzac cały dzień w szpilkach, potem lecieć na zakupy i moze jeszcze na wyjście wieczorem, to gratuluję determinacji- ja tam stosuję "płodozmian", bo cenię swoje zdrowie i urodę stóp. nie wszystkie buty w szafie muszą być sexy i powalające na kolana..

Muszę się nie zgodzić... w ccc są też buty lasocków, mam kilka par i są bardzo dobre jakościowo... Moja córka kupuje też inne w ccc i jest zadowolona. co do deiszmana to faktycznie kilka razy się sparzyłam, ale znam też osoby, które sobie chwalą.

Gość gość
Kupuję buty w CCC,ale tylko od Lasockiego i żadne mnie nie zawiodły. Kupuję tylko buty ze skóry, bo mam alergię na te z tworzyw sztucznych.Mam też buty z salonu Ryłko i Bata,z kilku włoskich firm próbowałam,Wojas i Darbut,ale nie były wygodne,albo niszczyły rajstopy.

Gość gość
paniusia hrabianka???

Nie rozumiem tej nagonki na deichmanna. x Dobre buty można kupić także i tam. x Kiedyś kupiłem u nich doskonałe buty zimowe (za kostkę), które przykryte spodniami, wyglądały jak porządne półbuty do garnituru. Podeszwę miały wykończoną lamelkami (czego nie spotkałem jeszcze w żadnych butach). Skóra cholewki zachowała dobrą jakość przez dwa lata i gdybym przez głupotę nie oderwał od nich obcasa, to służyłyby zapewne dalej. Kosztowały 280zł, więc była to cena odpowiednia do skórzanych botów. x Zimowe, skórzane, wygodne botki, kupiłem na ich wyprzedaży za stówę i do dzisiaj mogę ich używać. x Nie lubię ich półbutów, bo najczęściej mają ciężką podeszwę :(.

Gość gość
nie kupuje drogich, bo nie ma to sensu, czytałam o reklamacjach w ecco buty za kilkaset zł i sprtowych nike za 400 czy 500 zł , nie uwzdlęgniala prawie żadnych reklamacji , to już wole kupic tanie buty i wyrzucić niż się użerać, ale tak się składa , że mam takie buty za 50 zł w których chodzę już 5 sezon (2 jesienie, 3 wiosny))

A dlaczego nie miałabym kupić gdyby mi się podobały? Buty no nie żadna wielka inwestycja i mało się zastanawiam nad zakupem, to nie dom ani samochód

Gość gość
do gość dziś w jakim sklepie kupilas dobre buty za 50 zl ?

Gość gość
Mam 180 wzrostu, długie ręce i nogi i proporcjonalnie za tym... duże stopy. Deichmann ma kijowe buty, ale duże rozmiary i mogę przebierać do woli. Czasem kupię coś na zamówienie ale to duży wydatek i nie koniecznie mi takie buty długo służyły. Różnie to bywa.

Gość zachłannaona
kuzde strata czasu ! moja mama tak kupiła ostatnio sandałki dała 99zł i się rozleciały po 1 tygodniu. a Panie powiedziały ze to wina mechaniczna ;0 na szczescie reklamacje spisaly ale czy bedzie rozpatrzona.... zamowilam teraz obuwie damskie a dokłądnie trampki ale już dla siebie na http://zoio.pl/obuwie jeszcze mi nie przyszły wiec recenzji nie zdam ale słyszałam ze gatunek ogólnie odzieży maja spoko takze zobaczymyn