Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak ma problem z moim piciem

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 25 lat, a on 27. Naprawdę jestem z nim szczęśliwa, ale on nie akceptuje mojego upijania się. On studiował i w czasie studiów wlewał w siebie więcej alkoholu niż ja zobaczę na oczy przez całe życie i wiadomo, że to różnie się kończyło. Nie mogłam iść na studia z powodów finansowych i musiałam od razu po szkole pracować. Często u mnie było tak, że nie miałam przez parę miesięcy pieniędzy na imprezę, więc siedziałam w domu. Nie mówiąc już o innych rozrywkach, choćby głupie kręgle. Teraz bardzo fajnie zarabiam, więc wreszcie chcę sobie odbić. Wszyscy się bawili czy to moi znajomi czy jego i teraz się ustatkowują. Niektórzy wcześniej, a niektórzy później. Teraz jego znajomi nie mają tyle czasu co wcześniej, bo mają rodziny i on nie chce jeszcze dzieci czy ślubu, ale chce już prowadzić spokojne życie. Co zrobić? Kocham go, ale chcę wreszcie coś przeżyć i zaszaleć. Jemu się dobrze mówi, bo nigdy nie martwił się o kasę i mógł się wyszaleć wtedy kiedy był czas.

Gość gość
Dokladnie to mu powiedz, a co on z tym zrobi to jego sprawa

Gość gość
Mówiłam, on powiedział, że to rozumie, ale widać po nim, że jest poirytowany moim zachowaniem, a ja nie zamierzam z tego rezygnować.

Gość gość
A co takiego przeżywasz upijając się?A innych rozrywek nie ma?Pijana kobieta to szczególnie nieciekawy obrazek,zwaszcza jak założy szpilki i nóżki jej się rozłażą na boki.

Gość gość
On też nie wyglądał ciekawie jak się upijał, a to robił dalej.

Gość gość
up