Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was cos jeszcze z tego bedzie??

Polecane posty

Gość gość

Jakiś miesiąc temu zerwałam z facetem ,ale z jego winy. Potem on nie raz dzwonil, pisał, ale nic konkretnego czyli co slychac i czy jestem obrazona bo mu nie odpisywałam chciaz duzo mnie to kosztowalo samozaparcia bo mi na nim zalezy. W koncu jednak do niego napisalam, on nie odpisał, wiec zadzwoniłam. On odebrał, zapytał co slychac, powiedział potem , ze tęsknił przez ostatnie tygodnie i teraz jeszcze tez troche teskni. I zapytał czy będzie miał szanse to naprawić. To ja mu powiedziałam ,że nie wiem , że zobaczymy, a on żebym w takim razie dala mu znac kiedy mozemy sie spotkac. To ja na to ,że możemy niedlugo. A on odpowiedział, że może uda nam sie niedlugo, ale po 8 kwietnia dopiero bo on chce żeby sie ta sprawa " uleżała' po rozstaniu. Wg was on sie w koncu chce spotkac czy raczej nie? Bo ja juz nic z tego nie rozumiem

Gość gość
up

Gość gość
Widac ,ze nie bardzo mu zalezy :(

Gość gość
a czemu tak konkretnie?

Gość gość
up

Gość gość
up

Ty siebie słyszysz?Niby on chce drugiej szansy a robisz z siebie idiotkę za przeproszeniem bo teraz wyszło jakby to Tobie zależało.Nie odpisał to zaraz zadzwoniłaś i och,ach.To on powinien biec do Ciebie w podskokach!!!Olej go i czekaj na jego ruch.Nie pisz,nie dzwoń.Jak teraz zechce się spotkać to odmów.

Gość gość
No wlasnie , mam wrazenie, ze on sam nie wie czego chce...chyba dam sobie z nim spokoj, nawet jak bedzie sie chcial spotkac, dziwne ,ze najpierw niby sie pyta o szanse, potem jakos nie dazy do szybkiego spotkania, nie rozumiem tego faceta

Gość gość
Przed swietami musi pomoc zonie. I sama wiesz, ze jej nie zostawi, bo ci to powiedzial. Rozumiem, ze ci zawrocil w glowie, ale on od poczatku stawiaj sprawe jasno, ze chce tylko seksu od ciebie. Myslalam, ze jednak zmadrzalas, a on jak nie odpisywal na smsa to ty do niego zadzwonilas??? Widzisz jak sie znowu zeszmacilas?

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=GuszCNR-5Lo

Gość gość
gość dziś Wróżka czy co ??? Dziewczyna nie napisała ,ze jest kochanka :/ Znowu jakaś rozżalona zona szuka kochanki swojego męża :/

Gość gość
W tym poscie nie napisala, ze facet ma zone, ale od pazdziernika zalozyla to mnowstwo postow z pod tego IP.

Gość gość
trudno, zeszmacilam sie czy nie, mam to juz gdzies, teraz pora rozgladac sie za nastepnym ;p z tym to juz koniec definitywny chocby jeszcze sie kontaktowal ze mna

Gość gość
Poza tym jak on sam nie wie czego chce to jego strata. najpierw zabiega o kontakt, potem nie odpisuje chyba mi na złość...cos mi mowi ,ze dalej bedzie sie probowal kontaktowac ze mna, ale teraz juz mu nie dam szansy. facetow jest od groma a ja brzydka nie jestem i sie podobam wiec szukam nowego ,a ten niech zaluje

Gość gość
to samo piszesz od pol roku i ci kiepsko idzie to olewanie jego.

Gość gość
czy ja wiem czy kiepsko, miesiac sie do niego nie odzywałam choc on pisal i dzwonil

Gość gość
taaa, mialas go zablokowac...poza tym, on juz widac dal sobie z toba spokoj, bo nie odpisywal, to nie moglas tego zniesc i do niego dzwonilas....

Gość gość
myślę ,że nie odpisał w odwecie bo kilka dni wcześniej on sie odzywał i ja z kolei nie odebrałam... ale nie ważne, szukam innego obiektu, a on jeszcze mysle ,że bedzie probowal ,ale i tak juz na darmo. a przez ten miesiac probowal sie kontaktowac nie raz ze mna