Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do pani pt zwolenniczka konkubinatu

Polecane posty

ale po co mam sie usprawiedliwiać przed jakimiś babkami z neta? Zabawna jesteś gościu z 13:28:) A co do azs- jeśli sie kobieto męczysz z tym 20lat to naprawdę przemyśl temat częstych kapieli i smarowania emolientami. Moje dziecko uratował własnie dobry lekarz, który kazał rzadziej myć, nie uzywać emolientów tylko masła shea i doraźnie elidel, w razie wielkiej swędziawki. A wczesniejszy tylko sterydy w skóre pakował. Przemyśl temat. Pozdrawiam

Gość gość
Oczywiscie, ze sie nie musisz usprawiedliwiac ; mozesz sie myc i zmieniac bielizne kiedy tylko sie tobie spodoba : po miesiącu czy tez rocznie. Tylko , proszę, nie epatuj tutaj swoimi pogladami, bo mi sie niedobrze robi, kiedy pomysle, ze wchodze do kabiny w sklepie i mierzę jakis ciuch , ktory byc moze zakladal na siebie jakis niemyjacy sie brudas...brrrr

mogę sobie epatować czym chcę. I z całym szacunkiem, ale ja tylko napisałam, ze piorę stanik co tydzień, dwa- a reszte to już rozpętały nieszczęśliwe, zakompleksione kafeterianki. Bo inaczej nie nazwę kogoś kto analizuje, przeżywa i obraża kogoś bo ten śmiał stanik po tygodniu zmienić...

Gość gość
Każdy się poci, problem z tym, że brudasom wydaje się, że akurat ONI się nie pocą. A tak naprawdę po prostu nie czują wlasnego smrodu, bo przywykli.

Gość gość
zwolenniczka konkubinatu śmierdzielu idz sobie zapal papieroska bo jak widać juz cie nosi hehe I pamietaj ...tylko winny sie tłumaczy KROPKA nie pozdrawiam

Gość gość
Jednak brudas zawsze znajdzie powód zeby się nie myc :(

Gość gość
Pani pt? POD TYTUŁEM?;) Reszty mi się nie chce komentowac:)

Gość gość
kurde, we łbach wam się przewraca od nadmiaru tej higieny :O

Gość gość
Ludzie a co Was to obchodzi? Byleby tylko wsadzać nos w cudze sprawy. Niech każdy żyje jak chce nie wszyscy muszą żyć według jednego schematu!

Gość gość
Częste mycie skraca życie a dom jest do mieszkania a nie do sprzątania!.

Gość gość
kurczę ja też nie zmieniam i nie piorę codziennie stanika a wieczorem to w ogóle piżama i wolność :-) no i co kafeterianki i te ich teorię spiskowe :-D

Gość gość
ja tez mam skore atopowa i laska, ktora pisze o czestych kapielach nie ma pojecia w temacie. chciala odpowiedziec na argument zwolenniczki nie miala za bardzo co napisac, wiec wymyslila, ze tez ma skore atopowa:/ bo nie wierze, ze ktos kto byl chociaz raz u dermatologa z tym problemem albo przeczytal choc pol artykulu gdziekolwiek an ten temat zgodzi sie z ta osoba. ja uzywam kosmetykow, nawet emolientow tylko wtedy kiedy musze, nie uzywam balsamu po kazdej kapieli tak, jak to robi wiekszosc kobiet, bo maja taki nawyk. (o zgrozo wiekszosc z nich uzywa barwionych zapachowych chłamów) nie kapie sie codziennie, tylko co 2 max 3 dni, bo zmywa sie w ten sposob warstwe lipidowa. jedynie strategiczne miejsca myje sie raz badzi kilka razy dziennie - rece, krocze, stopy, twarz, skore pod pachami. wlosy tez powinno sie myc co 2-3 dni. ale wy rzniecie czyscioszki a was rzna koncerny chemiczne, ktore nakazuja wam uzywac multum niezbednych kosmetykow codziennie po kilka razy. tonik, plyn micelarny, zel do twarzy, krem pod czy, na policzki na czolo a pozniej zdziwione, ze zmarcza na zmarszczce i do tego wypryski.

Gość gość
15:04 juz wez nie przezywaj tego ze ONI nie czuja wlasnego potu bo juz z 15 twoj komentarz taki tu czytam :D:D

Gość gość
moja znajoma cały czas czyścioszka no na każdym kroku uchhh bo ja muszę się odświeżyć ,wykąpać i tak non stop moja córka była u nich ostatnio na noc bo mają córkę w moim wieku no i co przyniosła mi do domu świerzb dlatego teraz to ja tym co najbardziej pier/dolą jakie to czyściochy po prostu NIE WIERZĘ :-P

Gość gość
ale wy rzniecie czyscioszki a was rzna koncerny chemiczne, ktore nakazuja wam uzywac multum niezbednych kosmetykow codziennie po kilka razy. tonik, plyn micelarny, zel do twarzy, krem pod czy, na policzki na czolo a pozniej zdziwione, ze zmarcza na zmarszczce i do tego wypryski. xxxxxxxxxxxxxxx :-D kolejna znawczyni tematu : zmarszczki sie robia od kosmetykow:-D Pewnie: nie myj sie , nie uzywaj kremow, a twarz bedziesz miala jak pupie noworodka. Masakra, jakie durne tu piszą :-D

Gość gość
Córkę w wieku mojej córki miało być sory :-)

Gość gość
i nie wierze w to, ze leniwe babska z kafeterii pisza, ze codziennie zmieniaja staniki, codziennie badz 2 x dziennie biroa prysznic i co 2 dni zmieniaja posciel - jak czytam cos takiego, to smiac mi sie chce, bo wiem, jakie jestescie leniwe i rozmemalane i smiac mi sie tylko z was chce. i do tego jestescie na tyle zalosne, ze nawet anonimowo z goscia piszecie takie bzdury, zeby sie tylko dowartosciowac;D a dla zwoleniczki brawa, bo potrafila sie przyznac do prawdy i to po zalogowaniu, a wy jestescie brudasy i sciemniacie z goscia. wiem co pisze, bo za duzo mamc z bachorami u pasa widzialam, zeby wierzyc jakie jestescie higieniczne - obszczanymi rekami po zmienianiu pieluch mieszacie mielone, pozniej drapiecie sie po glowie i dotykacie tym szafek, ktore myjecie tylko na swieta wielkanocne i bozonarodzeniowe. a tak przy okazji ja nie nosze jednego stanika pod rzad, tylko zmieniam je w zaleznosci od ubrania, jakie zakladam i wrzucam je po pralki tez po kilku dniach, na pewno nie po 2 uzyciach. nie bede dla zasady prala ubran, 'bo tak trzeba' a pozniej wywalal je po miesiacu.

Gość gość
gość dziś 15:04 juz wez nie przezywaj tego ze ONI nie czuja wlasnego potu bo juz z 15 twoj komentarz taki tu czytam xxxxxxxxxxxxxxx o takim smrodzie to pisalo tu kilka osob, a nie jedna. Jezeli nie rozumiesz o co chodzi, to znajdz osobe, ktora uwielbia jesc czosnek:-D Ona tego nie czuje, ale zapach czosnku przenika nawet przez skore, wiec taka osoba smierdzi jak skunks, choc jej sie wydaje, ze czosnek ladnie pachnie.Wcale nie musi sie myz raz na 3 dni. Do wlasnego potu jestesmy przyzwyczajeni, wiec go nie czujemy.

Gość gość
17:39 cera sie niszczy od nadmiernego stosowania kosmetykow a zmarszczki to oslabiona zwiotczala skora. zanik kolagenu to inna bajka, ale ty wiesz najlpiej. nie chce mi sie tlumaczyc babom, ktore pewnie uzywaja sloiczkow na zmarchy z drogerii albo VICHY na twarz, pachnacych zeli pod prysznic i codziennie tuszu do rzes, jaka sobie krzywde robia. lepiej pij codziennie wode mineralna, odzywiaj sie zdrowo i uprawiaj sport, a twoje zmarszczki ci wdzieczne.

Gość gość
17:46 ????? o czym ty bredzisz? ;D ja nie piesze, ze nie masz racji, tylko pisze ze juz zesrac sie chcesz z tym ONI nie czuja wlasnego smrodu i ze sie powtarzasz, nie tlumacz mi czegos, co rozumiem, tylko zacznij sama czytac ze zrozumieniem

Gość gość
"a dla zwoleniczki brawa, bo potrafila sie przyznac do prawdy i to po zalogowaniu," xxxx a jak sie zalogowala, to z imienia , nazwiska i adresu? :-D No wlasnie- anonimowo, to latwo sie przyznac, ze sie nie kąpie codziennie i nie zmienia bielizny( bo stanik to nie bielizna:-D ), ale jakby to byla rozmowa w realu to za chiny ludowe by sie do tego nie przyznala, tylko mowila, ze pierze co tydzien. :-D

Gość gość
Myją się dopóki chłopa nie chcą. Ja zmieniam chyba co pięć dni stanik i nie znam dziewczyny co zmienia codziennie, Kochana konkubino, jesteś teraz gwiazdą, ostro, jako celebrytka możesz pozwolić sobie na nutkę ekscentryzmu w wypowiedziach. Niech natomiast się przedstawi ten idiota który założył temat? Dlaczego? Szpieguje cie i śledzi po dyskusjach, musiałaś ją /jego nieźle kiedyś skrytykować.

Gość gość
17:52 mysle ze i tak jest odwazna, bo znaja ja tu wszyscy i tylko czekaja az cos napisze, zeby p******ic o tym przez lata;D jak przeczytalam jej komentarz w tamtym topicu to bylam w stanie postawic 10 kafli na stol za to, ze bedziecie sie o tym rozwodzic i zalozycie osobny temat.

Gość gość
gość dziś 17:39 cera sie niszczy od nadmiernego stosowania kosmetykow a zmarszczki to oslabiona zwiotczala skora. xxxxxxxxxxxxxx powiedz to wiejskiej babci pooranej zmarszczami, ktora nie widziala na oczy kremu do twarzy. Oczywiscie, ze krem nie pomoze , jezeli nie bedzie odpowiedniego nawilzenia, odpowiedniej diety itp, ale nie pisz banalow kobieto.

Gość gość
Oj tam zwolenniczki nie trzeba szpiegować bo jest niemal w kazdym temacie :) babie nudzi sie w pracy to tak siedzi codziennie na forum .Ja ją pamietam jeszcze jako mireczkowata .

Gość gość
17:57 a czy ja napisalam ze nadmierne stosowanie zlych kremow, to JEDYNY powod powstawania zmarszczek? to ty myslisz banalnie, jesli na podstawie jednego komentarza wyciagnelas taki wniosek. otoz ta twoja babcia(blagam, nie miej na mysli, ze pisze o twojej wlasnej babci, bo nie wstane z podlogi) rownie dobrze mogla miec poorana twarz od slonca, wiatru (praca w polu) lichej diety, uwarunkowan genetycznych, a nie od nieuzywania kremu na zmarszczki. ba! ja nawet nie napisalam w ani jednym komentarzu, ze nie nalezy uzywac kremow na zmarszczki, nawet nie napisalam, ze nie nalezy uzywac jakichkolwiek kremow. pisalam o NADMIARZE chemii. ale ty lubisz atakowac argumentami z d**y, na podstawie dopowiedzen i domyslow, bo sensownych nie masz

Gość gość
Codziennie - - prysznic lub kąpiel moze byc krótka - zmiana bielizny codziennie ( mam 10 kompletów ) - p**dzama lub koszulka codziennie świeża - bielizna pościelowa co tydzień .

Gość gość
gość dziś 17:57 a czy ja napisalam ze nadmierne stosowanie zlych kremow, to JEDYNY powod powstawania zmarszczek? to ty myslisz banalnie, jesli na podstawie jednego komentarza wyciagnelas taki wniosek. xxxx wybacz skarbie, ale nie analizowalam zbytnio twoich slow, bo mnie nie interesuja twoje wywody. Podejrzewam , ze babcia to moglabym byc twoja, a odwolywanie sie do mojej sp Babci , jest zupelnie nie na miejscu:-( Zmarszczek , jak na swoj wiek mam niewiele, wiec zycze abys ty wygladala podobnie do mnie , majac moje lata. Na temat kosmetologii mozna pogadac na innym topicku i przede wszystkim , trzeba wiedziec cos na ten temat.

Gość gość
18:37 o s**t, to jednak spowodowalas ze zlecialam z krzesla. 'odwolalam sie do twojej sp babci i jest to nie na miejscu', o matko zaraz zejde ze smiechu, jednak jestes tepa, nie wiem czy potrafie ci wytlumaczyc dlaczego;D:D:D nie, nawet nie probuje, bo chocbym ci to narysowala i tak przekrecisz i zamotasz tak, ze ja sama nie bede wiedziala jak sie nazywam;D:D:D i to skarbie... tak pisza podk****one prostaczki, jak nie maja ochote komus utrzec nosa i jednoczesnie udawac, ze wcale nie maja podniesionego cisnienia;D i nie pisz, ze nie analizowalas moich slow, bo przeanalizowalas je az nadto tworzac nadinterpretacje, w przynajmniej 3 komentarzach, mimo, ze "nie interesuje cie moje wywody". moze i jestes stara, ale glupia jak koza.

Gość gość
"skarbie" :-D jestes typowa kafeteryjna idiotka, ktora uwielbia miec zawsze racje..ok, z glupota sie nie dyskutuje- ja pasuje:-D, nie chce mi sie znizac do poziomu rynsztoka.