Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w moim przypadku popełnilibyscie samobojstwo?

Polecane posty

Gość gość
nie przesadzam, a po tym rozstaniu z facetem juz sie calkiem podlamałam, nie dosc ,że juz wczesniej mialam mase kompleksow, to teraz sie czuje okropnie bo widocznie mu sie nie podobam itd

"Nie rozmawiaj z tym idiotą Persefonem, bo to jest mężczyzna" x Masz na to jakiś dowód kolego? Bo jak dla mnie to ty jesteś kobietą, w dodatku tępą intelektualnie.

Gość gość
Sam się wkopałeś idioto i zamilknij. x Dziewczyno, najlepszym pomysłem, byłoby spróbować terapii. Duże słowo terapia, ale to po prostu będzie rozmowa z dobrym fachowcem. Z całą pewnością, to jak byłaś wychowywana (nie chodzi o to, by znęcać się nad rodzicami, ale by poznać prawdę o sobie) ma wpływ FUNDAMENTALNY, na to, jaka jesteś. Z pewnością przesadzasz w krytyce własnej osoby. Jestem tego pewien, bo sam doskonale znam ten mechanizm z autopsji. Sam jestem najsurowszym krytykiem własnej osoby. Pewnie doszukujesz się w sobie brzydoty na siłę. Wszystko zaczyna się w głowie.

Gość gość
Ja na twoim miejscu bym nie popełniła, wygląd się zmienia, raz na plus, raz na minus, facetów jest jak psów i na pewno sie jakis znajdzie, praca też, za młoda jesteś na samobója.

Gość gość
Nic jej nie jest

Gość gość
Co innego, gdybyś miała 50 i juz nic przed sobą... :(

Gość gość
up

Gość gość
nie łam się jest tyle pięknych miejsc i chwil www.photocc0.com