Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzczupłaZbrzuszkiem

Co ćwiczyć by pozbyć się oponki na brzuchu

Polecane posty

Gość SzczupłaZbrzuszkiem

Witam jakie ćwiczenia należy wykonywać by pozbyć się brzucha ? od 1 lutego jem zdrowo co 3 godziny 5 posiłków dziennie 2 L wody wszystko pełnoziarniste dużo warzyw i owoców i waga ładnie spadła bo 7,5 kg ważę teraz 60,5 kg przy wzroście 173 cm więc super jeszcze bym chciała zgubić 3-4 kg i było by dobrze niestety nie jest wszystko jest takie kolorowe jak by się wydawało mianowicie mój brzuch mam w nim teraz 88 cm a chciałabym minimum 78 co więc ćwiczyć by w końcu i na nim zobaczyć efekty ?

Gość gość
Orbitrek plus dieta

Gość gość
niestety w twoim przypadku to nie wina kilogramów ale sflaczałych mięśni może brzuszki rób jak masz gdzieś basen w pobliżu to też pływaj każda aktywność jest dobra

Gość gość
polecam ćwiczenia regularne z Chodakowską , byłam przeciwna a teraz już drugi tydzień ćwiczę dzień w dzień po 45 minut spróbuj początki trudne ale potem samej się chce już ćwiczyć mimo że pot leci strużkami ;)

Gość SzczupłaZbrzuszkiem
właśnie ja mam jędrny brzuch a nie obwisłą skórę została mi taka mała piłeczka jak pierwszy ciążowy brzuszek ;) mam w domu i orbirtek i rowerek stacjonarny lubię ćwiczyć na stacjonarnym rowerze z programem inrterwałowym ale nie wiem czy on akurat zadziała za spalanie tłuszczu z brzucha

Gość SzczupłaZbrzuszkiem
co do Chodakowskiej to co dokładnie ćwiczysz ? bo ja kilka razy do niej podchodziłam ale ja strasznie jej nie lubię jest nudna i okropnie mnie drażni przez to też z nią nie ćwiczę wole Mel B

Gość SzczupłaZbrzuszkiem
może jeszcze tego spróbuję chociaż nie umiem się do niej przekonać

Gość gość
Dieta dieta dieta, duzo bialka jedz to pomaga na pozbycie sie bebna, plus trening cardio, od tego sie spala brzuch, wspomagaj przeroznymi brzuszkami bo im wiecej tam miesni tym szybciej tluzcz sie spali, ale nie licz na cuda bo jak to jest u Ciebiw miejsce w ktorym od razu sie tluszcz gromadzi i hodowalas go od dawna, nie zacznie spadac od razu... ja tak mam np z ramionami, mam walki tak jakbu pod pacha z przodu i z tylu i otluszczony triceps, a waze 57 kg, 172, 20 % tkanki tluszczowej, a przez te ramiona i plecy wygladam.od pasa w gore jakbym byla duzo grubsza... takze to trwa! Zainwestuj tez w L carnityne! Pomaga!!! Powodzenia!

Gość gość
uwierz mi ja też nie mogłam , wydawało mi się to nudne mało ciekawe itede a jednak się przełamałam a teraz nawet nie muszę się zmuszać do ćwiczeń bo zwyczajnie chce mi się ćwiczyć :)

Gość SzczupłaZbrzuszkiem
czyli trening interwałowy na stacjonarnym rowerze plus dieta powinny pomóc ?

Gość gość
moim zdaniem nie pomoże

Gość SzczupłaZbrzuszkiem
no to w takim razie nadal nie wiem co pomoże

Gość gość
Wez nie czytaj hejterow ktorzy nie maja nic.do powiedzenia, pomoze.pomoze, poszukaj w necie diety na plaski brzuch, poczytak co jesc i dlaczego, gdzirs kiedys mi to mignelo a ze z brzuchem problemow.nie mam to nie pamietam. Natomiast trening cardio musi byc jak.masz.rowerek i orbitrek to tym lepiej lec na zmiane!

Gość ewew
88 cm w brzuchu ? To jak na kobiete dużo Ile centymetrów masz w biodra ? 110 cm ?

Gość gość
88 cm w brzuchu ? To jak na kobiete dużo Ile centymetrów masz w biodrach ? 110 cm ?

Gość gość
Złośliwa ewew :P Mam 76 cm w pasie ale jestem trochę niższa. Mnie na boczki pomógł orbitrek. Napewno lepszy od rowerka. Czytalam na ten temat i kupilam za ok 1000 zl bo na nim pracują wszystkie czesci ciala. Na roweku niestety nie. Poczytaj w necie. Dieta tez robi swoje. Próbuj i nie zniechecaj sie. Na efekt trzeba kilka miesiecy a nie dni.

Gość robackaa
Miałam podobny problem ;) Pomógł regularny basen oraz zdrowa dieta. Zaczęłam stosować wskazówki ze strony http://www.zywieniemedyczne.pl/ i jest ok. Na pewno musisz się nastawić na duuuużo ruchu ;)