Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

Witam Was dziewczyny pisze do Was bo nie wiem co mam już myśleć.Przez 8 miesięcy brałam tabletki antykoncepcyjne lecz dopadły mnie takie bóle głowy i skoki ciśnienia.6 marca miałam @ z odstawienia a teraz 3kwietnia powinnam dostać już normalnie.16 marca dostałam takiego bólu brzucha w dole ze przez 30minut musiałam leżeć na boku bo nawet osiąść nie mogłam,mam tez duży torbiel po prawej stronie,nie ukrywam swojej głupoty bo dzień po @kochałam się do końca lecz później był stosunek przerywany.Od 5 dni bolą mnie piersi i są większe a wieczorami mam mrowienia w nich i brzuch boli jak bym miała dostać @. Teraz się zastanawiam czy to efekt tabletek i to ze jestem przed @ czy jednak wpadka z głupoty :( do tego od wczoraj jest mi zimno i uczucie jak bym miała temperaturę. Za każdą odpowiedz będę wdzięczna.

Gość gość
No coz... Zrob test i bedziesz wiedziala. Jesli boli brzuch i piersi, miesiaczka nie nadchodzi i moze czujesz sie taka jakby lekko rozkojarzona no to wield wskazuje na ciaze.

Gość gość
ból brzucha ból cycek wysoka temperatura to objawy miesiączki powiększenie cycków też może być bo to od hormonów co do tabletek to radzę poczytać ulotkę w miejscu skutków ubocznych bo to co piszesz z tym ciśnieniem to nie fajnie jest możesz też ogólnie chorować na ciśnienie powinnaś sobie ****adać jak nie masz ciśnieniomierza to idź do przychodni tam ci zmierzą i oczywiście powinnaś poinformować lekarza o tym wydarzeniu z ciśnieniem bo to z tym żartów nie ma

Gość gość
A mnie sie wydaje ze to przez ten torbiel, chociaz piersi moga swiadczyc o ciazy. Zrob test

Gość gość
cycki od ciąży powiększają się w ostatnim trymestrze może to być od tabletek brak miesiączki to może być skutek uboczny brane idź do lekarza

Gość gość
Byłam u lekarza i przepisał mi inne tabletki ale na tamtych jest napisane ze mogą podnieść ciśnienie i przy migrenie nasilić ja,ja jestem niskociśnieniowcem wiec każdy skok ciśnienia to dla mnie koszmar jest..Test robiłam dziś a @ mam mieć 3kwietnia wiec zrobię jeszcze raz 1kwietnia.

Gość gość
u niektórych kobiet w trakcie przyjmowania tabletek pojawiają się problemy z ciśnieniem, silne bóle głowy, wtedy należy skonsultować się z lekarzem, tabletki zmienić lub zaprzestać stosowania i wybrać inną metodę antykoncepcji. ponadto, jeśli kochałaś się pierwszego dnia po @, nawet do końca, nie powinnaś być w ciąży, gdyż ochronę masz również do czasu zaczęcia następnego opakowania, nie tylko w dniach, kiedy przyjmujesz pigułki z danego blistra. moim zdaniem powinnaś natychmiast udać się do ginekologa, bo te wszystkie objawy mogą być spowodowane torbielą.

Gość gość
Mi cycki zrobily sie wieksze juz w 1-szym miesiacu ciazy. A w ostatnim zrobily sie ogromne. Przy karmieniu byly tak duze ze brakuje mi okreslenia.

Gość gość
Mi tez cycki zaraz na poczatku ciazy zrobily sie duze i bardzo wrazliwe ;)) Wlasciwie zanim zrobilam test podejrzewalam ciaze, wlasnie przez te cycki