Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ja nie cierpie swoich tesciow!!!

Polecane posty

Gość gość

Caly czas wydzwaniaja zeby pozyczac i POMAGAC iM finansowO. Juz nie wyrabiam . A wiedza ,ze rozpoczelismy budowe domu . Czy to sie kiedys skonczy? Mam dosc. Juz nie raz im odmawialismy ale oni dalej i dalej jakby nie umieli pojac,ze my nie spimy na pieniadzach.. ehhhhhhhhhh... doradzcie cos... jestem bezradana ....

Gość gość
Musisz przespać się z teściem,czyli nastaw mu otworu analnego do wylizania

Gość gość
przychodza pozyczac a matka mojego meza siedzi w domu, nigdy nie pracowala na dodatek kopci jeden za drugim zreszta tesc jedynie pracuje ale on tez poli jak smok

Gość gość
masakra.. przymina mi to moja ciotke.. nonstopnpo cos przychodza

Gość gość
alkoholu tez sobie nie odmawiaja to co? wychodzi na to ze chca zeby ich wspomagac zeby mieli na papierosy i alcohol???

Gość gość
Nie umiesz byc asertywna, stanowcze Nie musisz powiedziec a jak to nie zadziala to tak im nagadaj zeby sie obrazili,obrazeni po kase nie przyjda.

Gość gość
sory ale jak ja bym miala taka sytuacje jak ty tutaj opisujesz to nie chcialabym miec z nimi zbytnio kontaktu dla mnie to zawsze jest jakies wykorzystywanie a jak jeszcze piszesz ,ze wiedza,ze macie cel i go realizujecie to sory? jak maja wydzwaniac? i prosic? chyba wiedza co robicie

Gość gość
Tescie powinni pomoc a nie naciagac A le masz tesciow :D uciekaj ! :D

Gość a won mi stad
moi tescie sa najlepsi! tzn meza matka i jej maz. podejmuja glupie decyzje i ida na dno jak sie patrzy. maja kase, duzo zarabiaja ale tez duzo wydaja. na p*****ly. uwazaja mnie i meza za bogaczy i wiecznie chca kase pozyczac, odgaduja nas, slub, nowy dom, samochod, wakacje wszystko wg nich robimy zle ale nie powiedza nam tego prosto w twarz. tchorze! nie znosze ich! i jeszcze probuja sie z nami przyjaznic :) haha!

Gość a won mi stad
na slub dostalismy od nich 100 zl bo narzekali ze musieli duzo wydac na hotel i podroz do mojego rodzinnego miasta. jak akcja slub sie skonczyla to nagle skrzydel dostali i kase mieli :) i oni tak zawsze