Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

kłotnie w zwiazku

Polecane posty

Gość gość

z moim pratnerem jestemy od 8 lat, od 4 mieszkamy ze soba, wszytko bylo cudowanie, do pewnego momentu. z czasem nasze kłotnie staly sie nie do wytrzymania, kłocilismy sie o male rzeczy a pzy tym on wyzywał mnie od dziwek i najgorszych nigdy nie uderzył mnie ale popychal itp ja nie pozostawalam winna takze odwdzieczalam sie przykrymi sowami, on zaczał angazowac swoja mame w konfikt, generalnie wstyd mi ze do takich rzeczy dochodzilo, w końcu zdarzylo sie tak ze zaczł flirtowac z inna, zakochal sie w niej, okazało sie jednak ze z jej strony to byla tylko zabawa, postanowilismy wocic do siebie, klocimy sie zdecydowanie rzadziej, martwi mnie jednak to, ze w kłotniach jest agresywny, nadal wyzywa mnie od najgorszych mimo tego ze ja nie nagzuje sie w konfikt on nie przestaje wciaz mnie obraza co bardzo boli, nie wiem jak mam sie zachoywac w takiej sytuacji to oddala nas od siebie a ja sie boje ze po raz kolejny poszuka sobie innej. czy moge prosic o madre rady jak zapobiegac takim zachowniom ze stony faceta? jak sie zachpywywac gdy on juz mnie naziwe szmata, co zobc bysmy sie nie oddalaii od siebie? jak naprawic relacje?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować