Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdjęcia innych kobiet w telefonie chłopaka :((

Polecane posty

Gość gość

j.w. mój facet ma w swoim telefonie mnóstwo zdjęć innych kobiet... w ogóle ma dużo zdjęć, bo często wyjeżdża ale 1/3 to same kobiety.... on nie wie, ze przejrzałam mu telefon. zawsze nosi go ze sobą, bo ma firmę i często dzwonią ale raz zostawił w kuchni i telefon nie zdążył się zablokować.... nie było żadnych podejrzanych wiadomości....dwie napisały co słychać, czy moze kawa....odpisywał zdawkowo typu 'po staremu, nie mam czasu' ale jednak te zdjęcia... to nie są foty z netu... boję się go stracić za bezpodstawne oskarżenia, bo w sumie to żaden dowód, a foty nie są nagie... ma oczywiście mnóstwo moich ale jednka zrobiło mi sie przykro jak zobaczyłam inne.... i nie wiem jak ugryźć temat :( może ktoś doradzi?

Gość gość
przecież sobie ich nie ściagal tylko nachalne baby mu przysylają, zajety facet jest bardzej atrakcyjny; zachowuje się jak trzeba, ciesz się

Gość gość
uuu to grubo....zapytaj go kiedyś niby przypadkiem czy ma jakieś fajne zdjęcia np z jakiś wakacji, podróży,pracy...niech pokaze galerie wtedy zapytasz o co kaman

Gość gość
no to są takie foty wlasnie "z rąsi" głownie albo w lustrze odbijane....robione telefonem.... niektore slabo widoczne takie 'ulepszone' ale czemu on tego nie usuwa?

Gość gość
nie wiem bo go nie znam ale może traktuje to jako takie trofea? :D taka nieszkodliwa zabawa skoro przysyłają to sobie trzyma i myśli że mógłby je wszystkie mieć takie nadymanie samczego ego ;) tak też może być

Gość gość
a moze to wszystkie , które kiedyś przeleciał i potem liczyly na zwiazek wiec wysylaly foty?:p

Gość gość
kazdy facet lubi byc podrywany, nie jedna zapewne go chce jesli jakis ogarniety jest... stad foty...

Gość gość
moim zdaniem patrz na to jak sie zachowuje.... moze go rajcuja inne laski, pogadaj z nim o tym. bez przesady ale troche nie wypada to trzymac... co on mysli,z e jak juz mu sie znudzisz to latwiej bedzie wtedy "przypomniec" sobie jak ktora wyglada zanim sie zadzwoni po pocieszenie.